Fantacine.com

Hormonelle Disorder Symptomer

Hormonelle Disorder Symptomer


Da kvinder alder, at de processer, der er nødvendige for at sikre en sund hormonbalance bliver mindre effektive. Som et resultat, kvinder, der oplever symptomer på hormonel lidelse er normen snarere end undtagelsen. Eksterne faktorer som stress, kost, motion og miljøforurenende stoffer arbejde for yderligere at forværre disse symptomer. Både fysiske og psykiske problemer kan opstå som hormoner niveauer ændrer i kroppen.

Identifikation

Hormoner er kemiske budbringere, der arbejder på det cellulære niveau af kroppen. Disse kemikalier er nødvendige for normal kropsfunktion, der påvirker vækst, udvikling og energi niveauer. Hormoner udskilles af kirtler, der udgør det endokrine system. De bevæger sig gennem blodbanen, ligger på lur for nærliggende celler til at genkende dem. Hvert kemikalie er designet til at arbejde med visse typer af celler. De påvirker celler ved at aktivere dem, som udløser visse kemiske reaktioner og processer inden for hver celle. Hormonelle forstyrrelser ske, når der er en ubalance i et bestemt kemisk inden for systemet.

Fungere

Den mest almindelige form for hormonel ubalance opstår hos kvinder nærmer overgangsalderen, men lidelser kan forekomme så tidligt som i slutningen af ​​20'erne. De to vigtigste hormoner på arbejde inden for en kvindes krop er østrogen og progesteron. En ubalance i den ene af disse kemikalier kan resultere i en række ubehagelige symptomer. Østrogen og progesteron niveauet kan variere fra måned til måned afhængig af en kvindes alder, stress, motion, ernæring, og uanset om ægløsning finder sted inden for en given måned.

Symptomer

Symptomer på en hormonel lidelse omfatter depression, angst, hovedpine, vægtøgning, væskeophobning og osteoporose for at nævne et par stykker. Da hormoner er ansvarlige for regulering af en række af kroppens processer, kan virkningerne af en ubalance være vidtrækkende. Brugen af ​​p-piller, udsættelse for bil udstødningsgasser, stress og en kost rig på stærkt forarbejdede fødevarer er mulige årsager til hormonel ubalance. Flere oftentimes end ikke, det er et overskud af østrogen i en kvindes krop, der forårsager disse symptomer.

Menstruationscyklus

Inden for en 28 dages menstruationscyklus, er østrogen produceret i de første 10 til 12 dage. Medmindre der sker ægløsning i midten af ​​cyklus, vil ingen progesteron produceres. Ved dag 28 både kemiske niveauet falder, og menstruation finder sted. Tilstedeværelsen af ​​progesteron er hvad afbalancerer de virkninger af østrogen i kroppen. Da kvinder alder, er sandsynligheden hun vil få ægløsning inden en given aftager måned. Når dette sker, østrogen bliver det dominerende hormon i systemet, da der ikke progesteron bliver udskilt. Dette overskud i østrogenniveauet tegner sig for de symptomer opleves, når en hormonel lidelse er til stede.

Depression

Så tidligt som i midten af ​​1800-tallet, kvinder fik diagnosen involutional melankoli til at forklare de følelsesmæssige ændringer, der fandt sted før, under og efter overgangsalderen. Mange fik hysterektomier som en form for behandling for at reducere sandsynligheden for hormonel ubalance i deres system. Forekomsten af ​​depression i løbet af en kvindes perimenopausale år er et almindeligt symptom på hormonal lidelse. Som hormoner effekt alle kropslige processer, er det ikke usædvanligt, at en ubalance at påvirke nervesystemet så godt. Psykologiske faktorer blive tydelige i form af tab af energi og motivation, depression, humørsvingninger og følelsesmæssig følsomhed.


        

Udgiv min kommentar