Fantacine.com

Hvad er en kysse Bug?

Traitomines, der almindeligvis omtales som kissing bug, er en ca ¾-tommer, natlig, sortbrune-brun insekt med evnen til at flyve. Kissing bugs bor i USA, Sydamerika, Latinamerika og Mellemamerika.

Fungere

En kissing bug vil bide munden, øjenlåg og ører for en sovende person, hvilket er årsagen til den unikke etiket. De er tiltrukket af carbonmonoxid vi udvise ud af vores munden. I modsætning væggelus, vil en kissing fejlen kun bide eksponeret hud, hvilket er almindeligt i ansigtet.

bites

Når en kissing bug bites, vil det indsprøjte en lille mængde spyt i såret. For en person, der er allergisk eller følsom over for bites kan det medføre allergiske reaktioner spænder over hudirritation til anafylaktisk shock. En kysse bug bid kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Advarsel

Chagas sygdom er en livstruende sygdom, forårsaget af en parasit, der lever i kysse bugs fordøjelseskanalen. Efter fodring, vil kysse bug urinere eller defecate skabe mulighed for denne parasit at komme ind i blodbanen gennem såret dermed inficere offeret. Infektion øger risikoen for at blive syg.


        

Udgiv min kommentar