Fantacine.com

Hvad er Level 4 Brain Cancer?

Kræft i hjernen er blandt en af ​​de dødeligste former for kræft. EMED TV rapporterer, at i 2005 blev næsten 19.000 mennesker diagnosticeret med kræft i hjernen; næsten 13.000 af dem døde af det inden for et år. Hvis fanget tidligt, kan hjernen kræftbehandling forlænge en persons liv. Desværre for mange, er kræft i hjernen fanget i trin IV, som har en lav recovery rate. Tidlig påvisning kan imidlertid hjælpe opdagelsen af ​​hjernetumorer længe før de når trin IV.

Brain Cancer Typer

Der er to typer af kræft i hjernen: primær og metastatisk. Primær kræft i hjernen er resultatet af kræft tumorer med oprindelse i hjernen eller kraniet område. Disse tumorer og kræftceller ikke spredes ud over det berørte område. Metastatisk kræft i hjernen kommer fra kræftsvulster andre steder i kroppen, der har metastaseret, eller spredes. For eksempel i trin fire lungekræft, vil cellerne metastaserer fra en tumor gennem halsen og til hjernen.

tidlige stadier

Opdagelsen af ​​tidlig fase kræft i hjernen afhænger af, hvor hurtigt en patient er diagnosticeret efter relaterede symptomer. Symptomer er normalt afhængig af, hvor tumoren befinder sig. For eksempel vil tumorer i frontallappen give smerter i den forreste del af hovedet, og muligvis let hukommelsessvækkelse.

Fase I diagnose vil vise cancer hjerne celler til stede, men de har ikke spredt. Trin II viser dannelsen af ​​en tumor i den berørte del af hjernen. I fase tre, er svulsten vokset og er blevet aggressiv og har spredt sig til omkringliggende væv.

Stage IV

Opdagelsen af ​​trin IV kræft kan blive bedt om af betydelige symptomer. Læger vil bruge biopsier, røntgenbilleder og CT-scanninger til at finde den tumorAt Stage IV kræft i hjernen, uanset hvilken type, er blevet meget aggressive og dybt forankret i dens placering. Se yderligere ressourcer til bestemte typer kræft hjerne.

Ved trin IV, vil symptomerne være stort set relateret til placeringen af ​​tumoren og alle andre omkringliggende områder. En trin IV kræft hjernesvulst placeret i frontallappen kunne forårsage betydelige hukommelsessvækkelse, væsentlige adfærdsændringer og endda lammelse. Patienterne kan miste deres vision og lugtesans. Stage IV kræft hjerne tumorer har også spredes til andre væv, herunder dele af hjernen, såvel som resten af ​​kroppen via rygsøjlen. Associerede kræft symptomer i disse ramte områder kan også åbenbar.

Stage IV Behandling

Behandling af trin IV kræft i hjernen kan være vanskelig på grund af den aggressive karakter af hjernetumorer. Kirurgi er ofte udføres for at fjerne så meget af tumoren som muligt uden at beskadige hjernen og dens funktioner. Dette kan nogle gange bestå i at fjerne en del af kraniet eller endda et afsnit af hjernen via en kraniotomi for at bevare de upåvirkede områder. Stråling og kemoterapi behandling kan udføres, men er for det meste affektive på metastaseret celler andre steder i kroppen, fordi de hjernetumorer er for aggressive til behandling på den måde i trin fire.

Prognose

De fem-årige overlevelsesrate for kræft udtryk for, hvor mange patienter overlever mere end fem år efter diagnosen. Den samlede femårige sats for kræft i hjernen er 33 procent. Med glioblastom cancer multiforme hjernen, de fleste patienter dør mellem ni og 12 måneder efter diagnose.


        

Udgiv min kommentar