Fantacine.com

Invasive Dråbeformede Carcinoma Symptomer

Invasive luftrør carcinom er en form for brystkræft, der danner primært i mælkekanalerne, og kan langsomt spredes til det omgivende væv. Ifølge Mayo Clinic invasive luftrør karcinom er diagnosticeret i ca. 20.000 kvinder i USA hvert år. Mens det stadig skal betragtes som en farlig tilstand, patienter, der lider af invasive luftrør karcinom oplevelse langt højere genanvendelsesprocenter end andre former for brystkræft.

hud fortykkes

Hvis du oplever symptomer på invasiv luftrør karcinom, så er en af ​​de symptomer, du måske bemærke, er, at huden på dit bryst kan få hårdt i pletter. Det kunne være i en bestemt sted, det kunne være i en række forskellige vinkler, eller det kunne være et par større områder af brystet, som er berørt. Din hud vil virke hårdt, og det kan også have små Pock mærker eller smilehuller i det berørte område. Den berørte hud kan tage på sammenhængen i huden af ​​en appelsin eller en grapefrugt.

hævelse

Du kan begynde at opleve symptomer på brystkræft hævelse som følge af invasive luftrør karcinom. Denne hævelse kan være lokaliseret til bestemte områder af dit bryst, eller du måske bemærke en generel hævelse af en af ​​dine bryster. Mest almindeligt vil du opleve hævelse i tilfældige områder på dit bryst, hvis det er et symptom på invasive luftrør karcinom. Området kan føle sig som om det er fyldt med væske, men det vil ikke have den hårde konsistens af et fast.

Brystvorte

En fælles symptom på invasive luftrør karcinom er en nippel, der vender indad og er ikke i stand til at blive oprejst. Dette betegnes en nippel tilbagetrækning.

Test og diagnose

Det er almindeligt for invasiv luftrør karcinom at ikke have nogen påviselige klumper forbundet med det, det har en tendens til at sprede sig over et større område end andre former for brystkræft, som normalt begrænser sig til områder, som klumper. Fordi invasive luftrør karcinom tendens til at sprede sig, er det ikke altid opdaget af en mammografi. Den mest effektive måde, din læge vil bruge til at finde invasive luftrør karcinom er gennem en indledende fysisk undersøgelse, hvor lægen kan føle en abnormitet. Bekræftelse af tilstanden er normalt lavet ved anvendelse af en ultralyd og en biopsi med biopsi er den endelige diagnose.

begge bryster

Ifølge Mayo Clinic, invasive luftrør karcinom adskiller sig fra andre former for brystkræft, fordi det er muligt, at en kvinde kan have invasive luftrør karcinom i begge bryster. The Mayo Clinic anslår, at to ud af hver 10 kvinder med invasiv luftrør karcinom i det ene bryst også vil have betingelsen i det andet bryst.


        

Udgiv min kommentar