Fantacine.com

Vitaminer til Brain Cancer

Vitaminer til Brain Cancer


Senator Edward Kennedy, klummeskribent Robert Novak, og kogebog forfatter Sheila Lukins alle bukkede under for kræft i hjernen. Maligne hjernetumorer forekommer lidt mere hos mænd end kvinder, med en hastighed på 4,5 sager i 100.000 mennesker. kan påvises Tumorer i alle aldre, men de opstår oftest mellem alderen 2 til 12 og 40 til 60. I de senere år har vitaminer blevet undersøgt som en forebyggende foranstaltning og som en udokumenteret alternativ behandling af livstruende sygdom.

Brain Cancer

Kræft i hjernen er ofte fejldiagnosticeret som dets første symptomer er normalt snigende. Som det centrale nervesystem er invaderet, er væv ødelægges påvirker tankeprocesser og motorik. Selv om der er et par risikofaktorer, er hidtil blevet fundet nogen endelig årsag til kræft i hjernen. Traditionelle behandlingsmuligheder omfatter kirurgi, stråling og kemoterapi.

vitamin C

Ifølge University of Pennsylvania i Philadelphia, kan C-vitamin være nyttig som en forebyggende foranstaltning af hjernetumorer. Beviser indikerede, at den tidlige barndom kræft i hjernen kan være knyttet til moderens kost. Kvinder, der spiste to til tre portioner dagligt af vitamin C-rige frugter, frugtsaft og grøntsager, var ikke så tilbøjelige til at føde børn, som udviklede tidlige barndom hjernetumorer.

vitamin D

Dårlige enzymer kaldet kinaser, der hjælper kræftceller vokse og formere, er dræbt af gode enzymer kaldet phosphotases. D-vitamin kan hjælpe med at aktivere de phosphotases, hvilket bidrager til at stoppe væksten af ​​tumorer. Fødevarer, der er rige på D-vitamin omfatter sild, sardiner, laks og æg.

Niacin

Niacin er et B-kompleks vitamin, som kan hjælpe afskrække kræft fremme gener fra at sende signaler. Det hjælper også med nedbryder en aminosyre kaldet glycin, som er nødvendig ved kræftceller til at syntetisere DNA. Kyllingebryster, tun, kalvekød, og berigede brød og korn indeholder niacin.

Cholin

Cholin er et andet B-vitamin kompleks vist sig at være gavnlig for cancerpatienter hjernen. Det hjælper leveren metabolisere niacin samt bekæmpe træthed, som ofte er en bivirkning af kræft.

pantotensyre

Endnu en B-vitamin, er pantothensyre blevet brugt til at hjælpe patienter få vægt og reducere kræft vækst. Fødevarer rige på vitamin er hele korn, svampe, laks og jordnødder.


        

Udgiv min kommentar