Fantacine.com

Swine Flu Vs. Allergier Vs. forkølelsessymptomer

Swine Flu Vs. Allergier Vs. forkølelsessymptomer


Hvert år millioner af amerikanere er smittet med en almindelig forkølelse, allergi og influenza. Fra 2009, er mere end 4.000 mennesker smittet med svineinfluenza, og der forventes tal at vokse. Med alle de symptomer, at ligne, er det svært at skelne hvilken tilstand du har.

Respiratoriske symptomer

Hoste og nysen er begge symptomer på forkølelse, svineinfluenza og allergi. Forskellen er, at hoste varer kun et par dage med en kold, og det kan være tør (ikke-produktive). Hoste, der er forbundet med svineinfluenza eller allergi vil vare flere dage, ofte gennem hele sygdommen.

gastrointestinale symptomer

Allergier og forkølelse typisk ikke forårsage mave- forstyrrelser. Med svineinfluenza, har folk været kendt for at udvikle diarré og kvalme eller opkastning.

neurologiske symptomer

Forkølelse ikke forårsager neurologiske symptomer. Men både svineinfluenza og allergi ofte forårsage hovedpine, der kan variere fra mild til svær (migræne).

Komplikationer

Forkølelse kan udvikle sig til bronkitis, hvis respiratoriske symptomer ikke rydde op efter en uge. Allergier generelt har ingen reelle sundhedsmæssige komplikationer, hvis de behandles omgående. Svineinfluenza derimod har været kendt for at udløse lungebetændelse, som kan være dødelig, hvis den ikke behandles.

Special Behandling

Hvis du føler, du oplever symptomer på svineinfluenza, forkølelse eller allergi skal du se din læge, da disse betingelser ikke kan diagnosticeres derhjemme.


        

Udgiv min kommentar