Fantacine.com

Hvad er kronisk Daily migræne?

Hvad er kronisk Daily migræne?


Der er mange typer af migræne. Som navnet antyder, kronisk daglig migræne opstår næsten hver dag. De er også kendt som kronisk migræne, transformerede migræne eller kronisk daglig hovedpine.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomer på kronisk migræne omfatter dunkende smerter i den ene side af hovedet, kvalme og ekstrem følsomhed over for lys og lyd. Smerten forværres, når patienten bevæger sig.

Diagnose

Mayo Clinic bemærker også, at for migræne at blive diagnosticeret som kronisk, de har brug for at forekomme 15 eller flere dage om måneden i mindst tre måneder i træk.

Misforståelser

En patient behøver ikke at opleve en aura før hoved smerter begynder. Auras er visuelle hallucinationer eller lyde, der forestillet sig.

Medicin

Ifølge National Hovedpine Foundation, kronisk migræne medicin omfatter smertestillende og en daglig forebyggende medicin såsom blodtryk medicin, antidepressiva eller antikonvulsiva.

Ekspertråd

The National Hovedpine Foundation anbefaler også, at patienten holder en migræne tidsskrift til at hjælpe med at identificere eventuelle kemikalier, fødevarer eller stressfaktorer, der kan udløse et migræneanfald.


        

Udgiv min kommentar