Fantacine.com

Finansiel Hjælp med recepter

Gennem årene har priserne for receptpligtig medicin steget dramatisk. For mange mennesker, selv dem, der har en sygeforsikring, betyder de stigende omkostninger, de kan ikke længere råd til receptpligtig medicin, de så desperat har brug for. Dog er alt håb ikke tabt. Mange finansielle programmer kan hjælpe folk, der ikke har råd til deres receptpligtig medicin.

Partnerskab for Prescription Assistance

Partnerskabet for Prescription Assistance er en organisation, der tilbyder gratis økonomisk støtte til personer, der ikke har råd til deres egen receptpligtig medicin. Denne organisation tilbyder mange forskellige programmer, da hver persons situation er unik. For eksempel er det tilbyder programmer for dem på Medicare og Medicaid, samt co-betaling programmer. Det giver også yderligere ressourcer for at søge efter lokale gratis eller reduceret omkostningerne klinikker. At kvalificere sig til et af disse programmer, skal du indsende en online-ansøgning eller ring kontorerne, så din individuelle situation kan evalueres og det rigtige program kan foreslås for dig.

Rx Assistant

Rx Assist vedligeholdes af en AstraZeneca, en producent af receptpligtig medicin. Mange farmaceutiske selskaber, herunder AstraZenacas, konfigurere og vedligeholde gratis eller billig receptpligtig medicin programmer for personer, der ikke har råd til deres receptpligtig medicin. På sitet for Rx Assist, kan en patient søger information tjek afsnittet Ofte stillede spørgsmål for at få specifikke oplysninger om, hvordan man berettiget til finansiel recept bistand. Ikke alene denne OSS giver oplysninger om, hvordan man kvalificere sig til recept bistandsprogram vedligeholdes af AstraZenacas, men da de fleste farmaceutiske virksomheder driver deres bistandsprogrammer Tilsvarende vil kvalifikationer være nogenlunde ens. Hvis du tror, ​​du er berettiget til hjælp, udfylde ansøgningen og nogen vil kontakte dig vedrørende din berettigelse.

NeedyMeds

Selvom NeedyMeds er ikke nødvendigvis en recept bistandsprogram selv, kan sitet pege nogen i den rigtige retning. NeedyMeds er en non-profit virksomhed, der tilbyder gratis information på næsten alle tilgængelige patient bistandsprogram for receptpligtig medicin. For eksempel, ikke kun gør det give oplysninger og links til bistandsprogrammer vedligeholdes af farmaceutiske virksomheder, men NeedyMeds tilbyder også en liste med links til statslige programmer og andre programmer, finansiel bistand, der bestemmer berettigelse ved sygdom. Derudover websted tilbyder links til kuponer til medicin omkostningsreduktion og ansøgning til næsten alle programmer recept bistandsprogrammer. Sitet indeholder også en liste over alle mærkenavn og generiske receptpligtig navne til patienter, der kan uddanne sig på billigere alternativer til den medicin, de får ordineret.


        

Udgiv min kommentar