Fantacine.com

Vitaminer til at hjælpe med angst og depression

Angst og depression er to separate tilstande, men ifølge Mayo Clinic psykiater Daniel K. Hall-Flavin, MD, er det ikke usædvanligt at opleve begge lidelser samtidigt. Næsten halvdelen af ​​patienter med depression er også diagnosticeret med en angst. Richard N. Podell, MD, af Robert Wood Johnson Medical School, sagde ernæringsterapi virker på kroppens samme biologiske systemer som almindeligt ordineret medicin. Vitaminer og andre kosttilskud for at hjælpe med angst og depression er en vigtig og effektiv komponent i behandling.

B vitaminer

Der er en sammenhæng mellem depression og vitamin B-mangel, sagde Hall-Flavin. Hvorvidt depression forårsager fejlen eller manglen forårsager depression er ukendt. Men B-vitaminer er essentielle for normal hjernefunktion og humør regulering. Hall-Flavin anbefaler at tage et B-vitamin supplement til at bekæmpe depression.

Omega-3 fedtsyrer

Fiskeolie kosttilskud, enten alene eller især i kombination med receptpligtig medicin, synes at være effektiv som en terapi for depression, sagde Hall-Flavin. Mens mere forskning er nødvendig, fremgår det, at lave niveauer af eicosapentaensyre (EPA), en af ​​de fedtsyrer findes i fisk, er almindelig hos mennesker med depression. Fiskeolie og hørfrø olie kosttilskud indeholder begge EPA og er bredt tilgængelige i supermarkeder og apoteker. Spise mere fisk er en anden enkel måde at øge din omega-3 indtag.

Samme

S-adenosyl-L-methionin, også kendt som SAMe, er en kemisk produceret af leveren og anvendes i produktionen af ​​neurotransmittere. Den findes også som et kosttilskud. Scott Olson, ND, sagde folk tager mellem 800 og 1600 mg per dag viser signifikant forbedring af depressive symptomer. Samme bør ikke anvendes af mennesker med bipolar lidelse, men fordi det kan udløse maniske episoder. Ingen bivirkninger er blevet observeret fra SAMe tilskud, ifølge Olson.

Aminosyrer

Lave niveauer af aminosyrer findes ofte hos mennesker med depression og angst, ifølge William Nelson, NMD, en naturopathic læge, der har specialiseret sig i aminosyre terapi. Tilskud af terapeutiske doser af aminosyrer undertiden resulterer i en forbedring af humør på blot et par dage, men det typiske behandlingsforløb varer fra to måneder til et år. Patienterne fortsat anvende lave doser af aminosyretilskud derefter. Ifølge Nelson, er aminosyrerne omdannes til neurotransmittere. Som neurotransmitter stiger, depression og angst symptomer aftage. Ingen bivirkninger er blevet korreleret med aminosyre terapi.

Perikon

Perikum er en urteekstrakt, der er almindeligt anvendt i behandlingen af ​​depression. Mayo Clinic siger supplementet synes at være effektivt til at lindre symptomerne på mild til moderat depression. Men den urt interagerer med andre kosttilskud og receptpligtig medicin, og bør ikke bruges uden vejledning af en sundhedsperson. Perikum synes ikke at være nyttige til behandling af alvorlige tilfælde af depression.

Vigtige overvejelser

Altid konsultere en læge eller sygeplejerske, før du starter en ny supplement regime. Selv om de er naturlige, kan nogle urter og kosttilskud har alvorlige interaktioner med over-the-counter og receptpligtig medicin.


        

Udgiv min kommentar