Fantacine.com

Teen Greif Aktiviteter

Teen Greif Aktiviteter


Kæmper med sorg kan være en vanskelig proces, især for teenagere. Teenagere lærer stadig, hvem de er, og hvordan til at håndtere verden omkring dem. Desuden er unge stadig tilpasning til ændrede organer, hvilket gør teens mere følelsesmæssige. Der er også nogle misforståelser og skiftende oplysninger om sorg. For eksempel er der i øjeblikket uenighed om, hvorvidt sorg sker i etaper som tidligere antaget. Desuden kan mange velmenende venner og familie tilskynde sørgende teenagere til at "komme videre" eller prøv ikke at tænke på det, som kun kan forevige sorg og langsom sorg proces. Der er måder at hjælpe teenagere udtrykke og håndtere deres sorg på en sund måde.

Journaling

Tidsskrifter er nyttige for alle, der har behov for at udtrykke tanker og følelser. For teenagere, der sørgende, kan teenagere bruge tidsskrifter til at udtrykke deres sorg privat og sige ting, de kan føle sig utilpas siger til andre. Tidsskrifter kan håndskrevet i en notesbog eller på løse ark papir, eller de kan skrives i et tekstbehandlingsprogram. Teenagere kan tilskyndes til at skrive, hvad de tænker i fortællende form eller kreativt i form af poesi eller sangtekster. De behøver ikke at dele tidsskriftet med nogen, medmindre de vil.

Scrapbog / Collage Making

Sørgende teenagere kan samle fotografier og souvenirs til at skabe en scrapbog eller collage. Forældre eller kære kan arbejde med dem som en del af helingsprocessen, eller hvis teen foretrækker, at projektet kan gøres ved sig selv. For en scrapbog, kunne teen købe nogen scrapbog fra en rabat eller hobby butik eller fastgøre ark papir sammen og lim fotografierne på papiret. Den unge kan ønske at skrive på siden eller brug scrapbog tilbehør. Den teen kunne skrive enkelte ord til at beskrive den afdøde person eller beskrivelser om fotografierne som når de blev taget, og hvad der foregik. Billet stubbe fra sportsbegivenheder eller film kan også indgå. De samme principper gælder for at gøre en collage undtagen generelt en enkelt baggrund post anvendes, såsom et ark papir, plakat bord eller store ark af pap.

Skrive et brev

Mange gange, når nogen dør, de mennesker efterladt føler, at de har uafsluttede. Ofte var der et uløst problem eller noget, der overlevende ønsker de kunne have sagt før deres elskede døde. Skrive et brev er en nyttig strategi til at løse disse problemer. Sørgende teenagere kan skrive et brev, som om den person, der døde rent faktisk vil læse det. De kan sige noget, de ønsker, de kunne have sagt såsom "jeg elsker dig", "Undskyld" eller endda "Jeg hader dig." De bør tilskyndes til at skrive, hvad de har brug for at sige, selv om det er sårende.

Færdiggørelse Sætninger

Sorg er en kompleks følelse, og yngre eller mindre følelsesmæssigt modne teenagere kan have svært ved at udtrykke, hvad de føler. Sætning færdiggørelse opgaver kan hjælpe dem med at udtrykke, hvad de tænker og føler på en mere effektiv måde. Den Dougy Center giver eksempler som "Når personen døde jeg ..." og "Det, der gør mig sørgeligste er ...."


        

Udgiv min kommentar