Fantacine.com

Fysiske symptomer på de sidste faser af alkoholisme

Alkoholisme er en sygdom med tre faser: begyndelsen, midten og slutningen. De tidlige og midterste stadier er generelt kendetegnet ved visse fysiske ændringer, der er hyppigst i stand til at blive skjult af alkoholikeren (ligesom øget tolerance). Slutstadiet af alkoholisme har unikke egenskaber.

Fakta

Enden fase er ofte omtalt som deteriorative fase, da det i høj grad er præget af symptomer forårsaget af alkohol er skadelige og giftige virkninger på kroppen af ​​alkoholikeren.

psykiske symptomer

End-stage alkoholikere er ofte forvirrede, irrationel og vrangforestillinger. En anden del af psykologi slutstadiet alkoholisme omfatter benægtelse.

Afslag

Alkoholikere erfaring benægtelse meget stærkt, og det er en drivkraft for afhængighed. Hvis en alkoholiker skulle står over for problemet, ville hun søge hjælp når de står med de ekstra sundhedsmæssige problemer forbundet med sygdommen.

Medicinske Symptomer

organskade forårsaget af alkoholmisbrug årsager nedsat immunitet til sygdom og medicinske tilstande som fedtlever, skrumpelever, hepatitis, respiratoriske infektioner, hjertesvigt, pancreatitis og hjerneskade.

Fejlernæring

Fejlernæring påvirker alle alkoholiker da store mængder alkohol forstyrrer kroppens fordøjelse og optagelse af næringsstoffer.

yderligere information

I slutstadiet, alkoholikeren er meget fokuseret på at drikke, og det er indlysende for dem, der omgiver den alkoholiske at der er et problem. Hvis alkoholikeren fortsætter at drikke alkohol, vil han sandsynligvis dø enten fra sundhed komplikationer, skade eller selvmord.


        

Udgiv min kommentar