Fantacine.com

Hvordan virker Minoxidil arbejde for kvinders hårtab?

Hvordan virker Minoxidil arbejde for kvinders hårtab?


Selvom høj grad den bliver mærkbar, kan variere, hårtab hos kvinder er næsten lige så almindeligt som det er for mænd. Adskillige FDA-godkendte behandlinger for hårtab hos kvinder er til rådighed, men minoxidil (Regaine) er stadig en af ​​de mest populære.

DHT og Minoxidil

Hårtab er normalt forårsaget af den steroid-lignende hormon dihydrotestosteron (DHT), der binder til hårsække og forhindrer absorptionen af ​​testosteron er nødvendig for hårvækst. Minoxidil er formuleret til at blokere DHT buildup.

Kvinders Formel

Da kvinder naturligt har mindre testosteron end mænd, de producerer mindre follikel-drab DHT. Som sådan indeholder kvinders Rogaine mindre end halvdelen af ​​mængden af ​​den aktive bestanddel, minoxidil, som findes i mændenes formel.

Resultater

En dobbelt-blind undersøgelse af Upjohn Inc. rapporterede, at den gennemsnitlige modtager lider skaldethed oplevede en stigning på 34 hår per kvadratcentimeter i løbet af dem, der fik placebo.

Oral vs. Aktuel

Minoxidil er også tilgængelig som en mundtlig pille under handelsnavnet loniten. Nogle foretrækker den mundtlige udgave, da det ikke bærer noget af den aktuelle behandling er mere uheldige bivirkninger.

Bivirkninger

Ironisk nok, en af ​​de vigtigste bivirkninger af topisk minoxidil er hårtab. Dette skyldes til dels til alkoholen, at medikamentet suspenderes i, men ledsager hårtab er normalt overhalet af væksten af ​​nye hår.


        

Udgiv min kommentar