Fantacine.com

Sådan Transplant Hår

Hårtab effekter millioner af mænd og kvinder. Som det organ aldre, hårsækkene bliver mindre, tvinger håret bliver tyndere, indtil til sidst follicle dør og hår kan ikke længere dyrkes. Hårtab er for det meste genetisk, og selv om tidligere menes at kun overleveret fra moderens side, kan det komme fra fars side så godt. De fleste hår behandlinger, såsom Rogaine, skal bruges kontinuerligt for at opretholde resultater; så snart du stoppe med at bruge produktet, vil den regrown hår falde ud. Den eneste permanente behandling for hårtab er en hårtransplantation.

Instruktioner

1 Fjern donor hårsækkene. Donor hår generelt kommer fra bagsiden af ​​dit hoved, hvor håret er tykkeste og follikler vil ikke blive savnet. Fjernelsen vil efterlade et lille ar, men det vil blive omfattet af anden hår.

2 Opdel donor håret i mindre sektioner. Typisk hår fjernes i et afsnit eller bånd. Denne strimmel bliver derefter opdelt i mindre sektioner, der hver indeholder flere individuelle hårsækkene. Jo færre hårsækkene i hvert afsnit, vil den bedre transplantation ser. Mange mennesker har et negativt indtryk af "hår stik." En hår stik er en transplantation ved hjælp af store grupper af hårsækkene.

3 Klargør transplantationen stedet ved at indsprøjte en lille mængde af bedøvelsesmiddel. Når dette er gjort, gør bittesmå snit i hovedbunden.

4 Indsæt hårsækken podninger i snit en ad gangen. Vinder de nye hårsække vil begynde at vokse igen. Efter proceduren, er der en sandsynlighed for, at ekstra hår vil falde ud på grund af stress af operationen; dette er midlertidig, og håret vil vokse tilbage snarest.

TIPS

  • Denne procedure bør kun foretages af autoriserede læger, veluddannede i at transplantere hår.

        

Udgiv min kommentar