Fantacine.com

Sygdomme relateret til flatulens

Sygdomme relateret til flatulens


Luft i maven, vedtagelsen af ​​interne gas, er en sund funktion. Det er ofte blot en del af vores normale kropslige aktiviteter. Almindelige årsager til kroppen til at frigive luft i form af flatulens omfatter fiber- eller bælgfrugter-baserede kostvaner, reaktioner på laktose forbrug eller overdreven synke luft. Dog kan flatulens undertiden være symptomatisk for mere kritiske sundhedsspørgsmål og sygdomme. Kontakt din læge, hvis du har bekymringer, at din flatulens er tilsluttet noget atypisk.

Galdeblære og galdegang Sygdomme

Den galdeblære er en mave organ, der hjælper i kroppens lagring af galde. Galdeblære sygdomme indbefatter galdesten, galdeblære cancer, galdeblære betændelse og pancreatitis. Sygdomme, der påvirker galdegangen omfatter cholecystitis, som er betændelse i galdegangen, og fascioliasis, som er en parasitisk infektion. Foruden flatulens, symptomer på galdeblære sygdomme omfatter mavebesvær, opkastning og gulfarvning af huden.

Tyktarmskræft

Tyktarmen er den del af fordøjelsessystemet, der filtrerer ekskrementer, før det forlader kroppen. Rektal cancer er også en form for tyktarmskræft som det forekommer i slutningen del af tyktarmen. Udover flatulens, symptomer på tyktarmskræft omfatter forstoppelse eller diarré, blodig afføring, mavesmerter og vægttab. Læger anbefaler at få regelmæssige kolon undersøgelser (colonoscopies) efter en alder af 50.

Diverticulosis eller Diverticulitis

Diverticulosis er en sygdom karakteriseret ved dannelse af hævede, poselignende inflammationer, der forekommer i tyktarmen. Divertikulitis opstår, når betændelser bliver smittet. Det menes, at disse sygdomme er forårsaget af fordøjelsessystemet spørgsmål på grund af kost, der ikke har nok fiber og som indeholder store forarbejdede fødevarer. Foruden flatulens, andre symptomer omfatter mavesmerter, oppustethed og diarré eller forstoppelse.


        

Udgiv min kommentar