Fantacine.com

Fortykket sigmoid kolon Behandling

Fortykket sigmoid kolon Behandling


Fortykket sigmoid kolon behandling kan variere fra fæces blødgørere eller over-the-counter medicin til kirurgi. Der kan være måder at forebygge tilstanden før det bliver et alvorligt problem. Fortykket sigmoid colon kan være forårsaget af diverticulosis og kan være svære at opdage.

diverticulosis

Diverticulosis er, når der er lommer eller buler, der kan danne eller har dannet på tyktarmen. Disse ballon-lignende formede bump opstå på grund af den ekstreme mængde pres, der bliver lagt på tyktarmen under veerne. Sigmoid colon er det område af tyktarmen, der sættes under de mest tryk. Disse stød kan forårsage sigmoid at blive tyk og forårsage tyktarmen bliver smal. Dette bevirker en høj grad af ubehag under afføring.

Symptomer

Som følge af pres, der lægges på sigmoid colon, bliver tyktarmen fortykket og indsnævret. Dette kan medføre difficultly under afføring og kan påvirke tarmfunktionen betydeligt. Dette kan forårsage smerte, ubehag, forstoppelse og diarré til den berørte person. Denne smerte kan være håndterbar, men kan være besværligt at personen.

Forebyggelse / Solution

En fortykket sigmoid colon kan forhindres før behandling er nødvendig. Herunder fiber, klid og grovfoder i din kost kan hjælpe den overordnede funktion af din kolon. Vand kan bruges til at rense den kolon og hjælpe med at regulere dens funktion. En daglig indtagelse af 20 til 30 gram fiber anbefales til alle.

Kirurgi

En anden mulighed behandling for dem med fortykket sigmoid kolon er kirurgi. Operationen består i at fjerne den syge eller svækkede del af tyktarmen, hvor diverticulitis er dannet. En kolostomi er normalt ikke bruges sammen med denne type procedure, hvis diverticulitis er fundet tidligt. Hvis operation er udført i en ikke-nødsituation, er en kolostomi normalt ikke nødvendig.

Stool Skyllemiddel

En form for behandling, der kun hjælper midlertidigt er afføring skyllemiddel. Skammel skyllemiddel vil gøre det lettere for dig at passere afføring gennem din kolon. Den kan også mindske trykket i tarmen over en tidsperiode. Du kan finde disse produkter i din lokale stof butik. Eksempler på disse midler omfatter psyllium og methylcellulose.


        

Udgiv min kommentar