Fantacine.com

Fødevarer for at undgå med RA

Fødevarer for at undgå med RA


Diagnosen leddegigt åbner op for en verden af ​​spørgsmål. Du spekulerer på, hvordan narkotika, fysioterapi og kost kommer til at drastisk ændre dit liv og ændre din elskede daglige vaner. Betændelse i leddene, tab af søvn og kroniske daglige smerter er alle symptomer, som, mens under kraftig medicinsk forskning og kontrol, stadig ikke er omfattet af et mirakel stof. Det efterlader dig med den opgave at imødekomme medicin halvvejs. For at gøre dette, er du nødt til at finde ud af, om noget på din middagstallerken gør tingene værre.

Mejeri

Da RA er en sygdom, der påvirker dit immunforsvar, bør du skære ned på de fødevarer, der er også give din kroppens forsvar en daglig træning. Da de fleste fødevarer intolerance er mild i bedste, folk ofte slippe af sted med at spise nogle af de ting, der agitere deres organer. Dairy allergi (laktose intolerance) er fælles, og kroppen kan håndtere disse reaktioner, når de er milde. Men når immunsystemet allerede angriber kroppen, bør du ikke være puster til ilden. Simple test kan afgøre, om du er laktose intolerant.

nightshades

Natskygge planter - grøntsager som auberginer, tomater og peberfrugter - er også milde irritanter til fordøjelsessystemet. Disse går hånd-i-hånd med mejeri i det, hvis du gør udviser allergiske reaktioner over for nightshades, du er ikke hjælpe dit immunforsvar, når den har brug for det mest. Holde en fødevare dagbog eller bare skære ud individuelle nightshades vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke af disse er volder dig ekstra smerte.

Tunge Sukker og Olier

Inflammatoriske fødevarer indeholder enzymer, der forårsager betændelse i kroppen. Desværre, en vigtig symptom på RA er betændelse i leddene. Kombiner disse to, og du vil have svært ved at bekæmpe følgerne af sygdommen. Inflammatoriske fødevarer er dem tunge i sukker, olier og fedtstoffer. Skær disse fødevarer ud, eller i det mindste reducere deres indtag, for at minimere virkningerne af inflammation. Selv om det ser ud som inflammatoriske fødevarer er alle de lækre dem, skære ned på disse fødevarer anbefales til alle, så RA syge bør tage særlig pleje for at undgå dem.

Rødt kød

Rødt kød er høj i fedtstoffer og proteiner, der kan forårsage yderligere betændelse i kroppen, muligvis overdrive virkningerne af RA. For at opnå de fedtstoffer, kroppen har brug uden at forårsage inflammation, prøve at spise mere fisk. The University of Maryland Medical Center tyder på, at "omega-3 fedtsyrer, som findes i fiskeolie kan have anti-inflammatoriske egenskaber er nyttige til RA lindring af ledsmerter." Organisationen foreslår at spise laks, sild og andre "fede" typer af fisk.

Alkohol

Alkohol er en inflammatorisk drik, der skal modereres omhyggeligt, især hvis du tager smertestillende medicin eller anden recept behandling for leddegigt. Undersøgelser foretaget af Harvard Epidemiologisk afdeling viser, at forbruget af alkohol i moderate mængder vil resultere i mindre betændelse i kroppen, et resultat, der kan lette både RA og andre sygdomme, som foretages af inflammatoriske markører.


        

Udgiv min kommentar