Fantacine.com

Sådan vide, når at se en læge for Træthed

Sådan vide, når at se en læge for Træthed


Vi har alle tidspunkter, hvor vi føler dig træt i løbet af vores hektiske liv, men nogle gange træthed betyder, at det er tid til at se en læge. Dette gælder især, når træthed er begyndt for alvor forstyrre dit liv, eller når ekstrem træthed kommer pludseligt og uden synlig grund. Træthed er et symptom på mange sygdomme, som kun din læge kan diagnosticere.

Instruktioner

Gennemgå din livsstil for uskadelige Årsager

1 Hold en log over din arbejdstid at se, om overanstrengelse kan forårsage din træthed. Medtag den tid, du bruger på at pendle til og fra arbejde, og tid du bruger hjemme afsluttende arbejde eller gøre arbejdsrelaterede telefonopkald.

2 Vær opmærksom på din koffein indtag. Koffein virker som et nydelsesmiddel på dit system, og når dens virkninger fortage sig, er du tilbage føler mere træt end før. Dette gælder især, hvis du drikker koffeinholdige drikke senere på dagen.

3 Skriv ned din træning tidsplan. Motion forårsager naturlig muskeltræthed, da det bruger op kroppens energi. Overexercise kan efterlade dig i en evig tilstand af træthed. Hvis du tror, ​​du kan overdrive det, så prøv at skære en træning eller to for at se, om din træthed mindsker.

4 Vær opmærksom på din sengetid. Mangel på søvn er nok den mest almindelige årsag til træthed, og du kan ikke engang ved, at du er shorting dig selv på det. De fleste mennesker har brug for mindst 7 timers søvn per nat, så tag dig tid til at holde en søvn dagbog i en uge for at se, om du får nok.

Hold øje med tegn på, at du har brug for at se en læge

5 Kontakt din læge med det samme for træthed kombineret med svimmelhed. Svimmelhed og træthed kan indikere alvorlige problemer såsom diabetes, som din læge har brug for at vide om.

6 Planlæg en læge udnævnelse for sløret syn. Sløret syn og træthed kan også indikere diabetes eller endda kræft.

7 Ring omgående din læge, når din træthed er kombineret med hævelse, vægtøgning og en lav urin volumen. Disse symptomer kan være tegn på et alvorligt problem med din lever eller nyrer, som din læge har brug for at vide om hurtigt.

8 overvej at kontakte din læge, når du oplever problemer med at sove. Igangværende søvnproblemer er ofte behandles og kan medvirke til at reducere din træthed

9 Opsæt et lægebesøg, når din træthed er ledsaget af sorg eller depression.

TIPS

  • Selv positive begivenheder kan forårsage træthed. Kom gift eller har en baby kan både forårsage træthed, som typisk ikke kræver, at du se en læge.

        

Udgiv min kommentar