Fantacine.com

Hvordan man laver en slynge & Skårlæggere ud af en Shirt

Når integriteten af ​​en knogle er forstyrret, en bruddet sker. Arm brud eller forskydninger kan nemt opstå på grund af et fald, selv ved lav hastighed eller højde. Hvis du eller en partner er såret i et område, der ikke er let tilgængelig for alarmcentralen, kan være påkrævet førstehjælp. En slynge og svøbe er materiale, der bruges til at støtte en skadet arm under helingsprocessen. Hvis professionelt udstyr ikke er tilgængelig, kan være forældet en slynge og svøbe fra en skjorte.

Instruktioner

1 Undersøg det skadede område. Lokalisere stedet for bruddet.

2 Føl for en puls over og under skaden. En nedsat eller manglende puls distalt for fraktur indikerer vaskulær kompromis som følge af bruddet.

3 Cover alle åbne sår med gaze eller stofstykker, hvis der ikke gaze er tilgængelig. Udstående knogle ender bør dækkes så godt. Forsøg ikke at skubbe knogle tilbage ind i huden.

4 Klip eller rive en skjorte i en trekantet form. Fjern en lang strimmel fra bunden af ​​trekanten. Binde en knude på den korteste ende af trekanten.

5 Placer den skadede arm i midten af det materiale, således at knuden har du bare bundet hviler i nærheden af deres albue.

6 Træk den øverste stykke materiale op over skadede lemmer. Wrap bundmaterialet omkring bagsiden af ​​halsen

7 Bind materialet i en sikker knude lige under halsen. Knuden skal hvile primært på skadede side for at forhindre unødig stress til det beskadigede sted.

8 Wrap lange stykke materiale du har tilbage omkring torso af den tilskadekomne og over toppen af sejlet til at skabe den svøbe. Formålet med svøbe er at stabilisere sejlet. Sørg for, at svøbe ikke direkte dækker det sted, hvor bruddet.

9 Kontrollér pulsen på den skadede arm. Hvis pulsen er svagere end første gang du følte det, kan det være nødvendigt at løsne slyngen.


        

Udgiv min kommentar