Fantacine.com

Hypercalcæmi i afroamerikanere

Hypercalcæmi er en tilstand defineret ved for meget calcium i blodet, ifølge Mayo Clinic. Det kan påvirke en bred vifte af mennesker, herunder African American afstamning.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan symptomer på hypercalcæmi variere fra slet ingen til træthed, muskelsmerter, opkastninger og overdreven vandladning. Ældre afroamerikanere er mere tilbøjelige til at være symptomatisk end yngre mennesker.

Årsager

I de fleste tilfælde, mennesker med hypercalcæmi har en overaktiv parathyroidea kirtel, som hjælper kroppen kontrol calciumniveauer. Dog kan andre forhold forårsage hyercalcemia, som kræft, for mange vitamintilskud og nogle medicin som lithium. Ifølge MedlinePlus, hypercalcæmi påvirker kun en lille del af befolkningen, og køn mere end race synes at spille en rolle.

Forebyggelse / Solution

Behandling for hypercalcæmi afhænger af årsagen og behandlingen er den samme for afroamerikanere som det er for alle andre løb. Hvis symptomerne er alvorlige, kan din læge anbefale indlæggelse indtil din calcium niveau er under kontrol. I svære situationer, kan din læge anbefale fjernelse af overaktiv parathyroidea kirtel.

Advarsel

Hvis du lader hypercalcæmi ubehandlet kan det føre til endnu mere alvorlige problemer som nyresvigt, knogleskørhed og nervesystemet spørgsmål som demens eller koma.

Betydning

Ifølge Pakistan Journal of Medical Sciences, race virkelig ikke spiller nogen rolle i udviklingen af ​​hypercalcæmi gøre det til en betingelse, der påvirker lige så mange afroamerikanere som andre racer.


        

Udgiv min kommentar