Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis du har en Hip fælles problem

Hip ledsmerter kan være pludselige og kortvarig eller kronisk og invaliderende. Mange faktorer kan bidrage til hofte ledsmerter, herunder alder, fysisk aktivitet, generelt helbred og nylige skade. Ledsmerter kan ikke udstille i selve hofte, men kan udstråle til bækken, balder eller overlåret. For at forstå, hvad der forårsager din hofte smerter og hvad du skal gøre ved det, bør du tage tid til at gøre en selvstændig vurdering af, hvad der er foregået i dit liv, som kan være årsag til hoftesmerter.

Instruktioner

Hvordan kan man se, hvis du har en Hip fælles problem

1 Overvej dine seneste aktiviteter. Hip smerte kan komme pludseligt og være forårsaget af nogle af de mest almindelige af aktiviteter. Hvis du deltager i sport i weekenden, kan det være, at du har overanstrengt en muskel, der ikke bruges meget ofte. Altid gøre opvarmningsøvelser at strække musklerne, og hvis du har smerter efter aktiviteter, anvende is og hvile musklen. Hvis små børn har holdt dig mere aktiv end normalt, kan det forårsage hofte smerter. Hvis du har været på en lang bil tur, kan det forårsage hofte smerter fra at være i en stilling for længe. Disse midlertidige stammer kan behandles med succes med over-the-counter smertestillende medicin, is eller varme.

2 Vurdere din generelle sundhed. Har du influenza eller en virus? Influenza kan medføre kraftige ledsmerter, men det normalt kun varer et par dage og forbedrer med smertestillende midler. Er du overvægtig? Overvægt kan lægge yderligere stress på leddene. Du ønsker måske at overveje at drøfte en effektiv kost med din læge. Er du diabetiker? Diabetes kan forårsage nervesygdomme, der kan forårsage smerte i led og ekstremiteter. Diskuter problemet med din læge. En klemt nerve kan også forårsage hofte smerter. Sørg din kropsholdning er ikke årsag til problemet, og at dit arbejde stol er behagelig.

3 Få en X-ray af den påvirkede hofte. Hvis du lider af kronisk hofte smerter, vil din læge være i stand til at fortælle fra en X-ray, hvis smerten skyldes slidgigt, en skade eller en anden tilstand af knoglen. Han kan foreslå ikke-steroide anti-inflammatoriske medicin eller en kortison injektion for smerter på grund af gigt. Hvis der er en fraktur i hofte, kan lægen foreslå kirurgi for at indsætte stifter, skruer eller plader til at sikre de knækkede stykker af knogle, mens de helbrede. Hvis slidgigt eller skade alvorligt har skadet knoglerne, kan lægen foreslå hofte udskiftning kirurgi.

4 Find ud mere fra en MRI. En MR-scanning vil fortælle din læge, hvis der er et problem med de muskler eller blødt væv omkring hoftebenet. Hvis kan styrkes musklerne omkring hoften gennem fysisk terapi og motion, kan undgås kirurgi.

TIPS

  • Ortopæder er læger, der specialiserer sig i behandling af sygdomme og tilstande i knogler og led, herunder hoften.

        

Udgiv min kommentar