Fantacine.com

Årsager til tryk i øjet

Vores krop har brug væske i næsten alle områder for at holde det fungerer korrekt. Øjnene er ingen undtagelse. Øjnene har væske i dem, der formodes at være en kontinuerlig, særligt pres for at holde øjnene arbejder på deres optimale. Men nogle gange presset kan få ud af balance, og bliver for lav eller for høj. Der er typisk fysiske årsager til ubalance i tryk, men når trykket bliver for højt i øjnene, kan der være enorme konsekvenser, der kan være ødelæggende for patienten.

Fungere

Vi har brug væske i øjnene i øjnene til at fungere korrekt. Denne væske kaldes kammervand. Det cirkulerer hele tiden at holde øjnene fugtige og smurt. Det beskytter øjnene samt hjælper dem til at bevæge sig ordentligt og holde dem fra at blive for tør eller irriteret. Øjnene er meget følsomme organer og kræver en konstant smøring at holde fungerer korrekt indefra og ud. Væsken ikke blot med til at give øjnene deres form, men det spiller også en rolle i at give dem deres mobilitet og evne til syne.

Identifikation

Tryk i øjet er, når fluidet, eller vandig humor, bygger til for meget, uanset om der er mangel på ordentlig dræning eller gør for meget væske. Det kan være i et bestemt område af øjet eller hele øjet. Trykket bør forblive på et konstant niveau. Når væskeniveauet stiger i øjet, stiger trykket i øjet. Dette tryk er det, der er farligt for øjet og dets komponenter. Kammervandet skal kunne bevæge sig omkring øjnene uden at opbygge i et bestemt område på nogen måde.

Årsager

Der er et par forskellige grunde til, at nogen ville blive forøget tryk i hans eller hendes øjne. Den største årsag til presset på øjnene er grøn stær. Glaukom er en sygdom i øjet, hvor trykket i øjnene langsomt stigninger. Dette kan skyldes en overproduktion af vandig humor eller fordi afløbssystemet ikke fungerer korrekt. Når trykket stiger, kan dette medføre pres på øjets organer, og til sidst er der tab af synet. Diabetes kan også føre til glaukom.

Potentielle farer

Når trykket stiger i øjet, det skaber problemer med synet af øjet. Et organ, der påvirkes væsentligt i øjet er synsnerven. Når synsnerven er beskadiget på grund af for meget pres, er der større risiko for tab af synet.

Behandlinger

Den første foretrukket type af behandling for højt tryk i øjet er øjendråber kaldet prostaglandiner. Disse dråber med til at skrumpe områder af øjet, der kan være betændt og ikke tillade det vandige humor strømmer frit. Betablokker dråber kan være det næste trin. Hvis inflammationen ikke går ned, kan de betablokkere hjælpe med at mindske produktionen af ​​kammervand. Hvis ingen af ​​dråberne virker, kan kirurgi være det næste skridt. De fleste gange, fordi øjet er så indviklet og følsomt, kirurgi for øjet sker under laserkirurgi.

Forebyggelse

Forebyggelse af trykket i øjet er temmelig ganske enkel. For det første kræver regelmæssige besøg hos lægen. Du bør se din optiker regelmæssigt, især hvis du har haft grøn stær, og især hvis du har været diagnosticeret med diabetes. Tage din diabetisk medicin som anvist, er også vigtig.


        

Udgiv min kommentar