Fantacine.com

Sådan forhindrer Spider Veins omkring mine ankler

Spider vener opstår, når vene vægge bliver svage og blod pools inden for eller der er øget pres på anklerne. Den nøjagtige årsag til spider vener er ukendt, men arvelighed og alder er to af de vigtigste faktorer i udviklingen. Selvom du kan udvikle venerne i alle aldre, de fleste højdepunkt mellem 50 til 60 år. Mange ting kan bidrage til karsprængninger såsom langvarig stående eller siddende, bindende tøj, medicin, fedme, graviditeter og varme. Kvinder er også mere tilbøjelige til at få karsprængninger med et 12:56 forhold til mænd.

Instruktioner

Den SKAL og MÅ for forebyggelse af Spider Veins i ankler

1 Løft dine ben når det er muligt, at holde fødderne højere end hjerte-niveau, reducere strømmen af blod til anklerne.

2 Undgå tætsiddende tøj, der bremsende anklen området, krydser benene på anklen, mens siddende, og undgå at sidde eller stå i en position i længere tid.

3 Sørg for at komme i gang dagligt, selv om det tager trappen i stedet for elevatoren, gå under dit frokostpausen, eller svømme et par omgange på din lokale gym hver morgen. Ved at bruge og arbejde dine ben, er trykket reduceres i venerne og blod fordeles i hele kroppen.

4 Mens stående eller siddende i længere tid sørge for at flytte dine ankler og dine fødder til at holde blodet flyder. Når på lange bil eller fly forlystelser kan det være nødvendigt at bære kompression sokker eller slange. Disse reducere presset på dine blodårer, er risikoen for en blodprop, og holde blod fra at samle i visse vener, en mulig årsag til karsprængninger. Også på lange bilture, prøv at stoppe hvert par timer til at tage en rask gåtur.

5 Håndtering vægt er vigtigt, da godt, fordi fedme lægger ekstra pres på dine ben øger din risiko for karsprængninger i anklerne.

TIPS

  • Sørg for at konsultere en læge, hvis karsprængninger er hævede, blødning, eller gøre det svært at stå eller gå.

        

Udgiv min kommentar