Fantacine.com

Hvordan at vide, hvis en Tampon har forårsaget en infektion

Hvordan at vide, hvis en Tampon har forårsaget en infektion


Selvom tamponer er normalt sikkert at bruge, en gang i et stykke tid de kan være årsag til en infektion. I sjældne tilfælde kan tamponer få dig til at udvikle unormal udledning eller udløse mere alvorlige toksisk shock syndrom (TSS). For at udelukke andre medicinske problemer, vil du ønsker at finde ud af, om en tampon er årsagen til din infektion.

Instruktioner

1 Overvej hvor længe du har holdt tampon i. Hvis du har holdt en tampon i din vagina for en dag eller mere, så det har sandsynligvis forårsaget din vaginal infektion.

2 Hold et notat af den type tamponer, som du bruger. Det konstateres, at superabsorberende tamponer er mere tilbøjelige til at forårsage en infektion, fordi de holdes i vagina i en længere periode.

3 Tal med en gynækolog. Fortæl lægen, at du tror du har en vaginal infektion og du har mistanke om, at det var forårsaget af en glemt tampon.

4 Fortæl lægen, hvis du har lidt nogen hudafskrabninger, når du fjerner tamponen. Hvis du har haft en let strøm, så du kan have forårsaget små hudafskrabninger, da du tog den ud.

5 Relæ dine symptomer. Lægen vil ønsker at kende symptomerne på din infektion. Unormal og modbydeligt ildelugtende decharge er ofte et symptom på en tampon-induceret infektion.

6 Få en vaginal eksamen, hvis nødvendigt. Lægen kan ønske at undersøge dig og køre nogle tests for at finde ud af den præcise årsag til din vaginal infektion. Under din behandling, kan hun anbefale at skifte til hygiejnebind.

TIPS

  • For at forhindre en infektion forårsaget af en tampon, bør du ændre tampon på et meget regelmæssigt.
  • Vaginale infektioner kan være forårsaget af mange andre medicinske tilstande udover tampon brug. En STD, trøske og douching kan også forårsage infektioner at manifestere.

        

Udgiv min kommentar