Fantacine.com

Hvad er det Doser for Armour Thyroid?

Hvad er det Doser for Armour Thyroid?


Skjoldbruskkirtlen er en kirtel i den forreste del af halsen, der producerer hormoner, der regulerer stofskiftet, kropstemperatur og mere. Når skjoldbruskkirtlen stoppe med at producere hormoner, kan det være reguleret af skjoldbruskkirtlen udskiftning medicin såsom Armour Thyroid.

Identifikation

Armour Thyroid er en lille tablet med en stærk lugt. De er brune i farve med et præget "A" på den ene side af pille. De er kun tilgængelige ved recept og har ingen generisk tilgængelig.

Fungere

Armour Thyroid anvendes til behandling underaktiv skjoldbruskkirtel eller hypothyreosepatienter. Den erstatter thyreoideahormonerne kroppen er stoppet (eller væsentligt reduceret) producerer.

Størrelse

Patienterne begynder Armour Thyroid doser omkring 30 mg, stigende med intervaller på 15 mg hver to til tre uger efter behov. Den gennemsnitlige dosis er mellem 60 og 120 mg. Armour Thyroid kommer i doser på 15 mg, 30 mg, 60 mg, 90 mg, 120 mg, 180 mg, 240 mg og 300 mg.

effekter

De fleste patienter ikke oplever bivirkninger fra Armour Thyroid. En minimal mængde kan have problemer med at sove, uregelmæssig hjerterytme, allergisk reaktion og mund hævelse.

Overvejelser

Armour Thyroid bør tages dagligt på tom mave, men hvis en dosis glemmes, ikke dobbelt op, bare vente til næste dag.


        

Udgiv min kommentar