Fantacine.com

Sådan bruges Tea Tree Oil for infektion

Sådan bruges Tea Tree Oil for infektion


Tea tree olie er et uddrag fra blade af et træ indfødte til Australien. Den kraftfulde olie er en naturlig antiseptisk med anti-fungale og anti-virale egenskaber, hvilket betyder, med korrekt brug den effektivt kan hjælpe til både at behandle og forebygge infektion. Et par tips kan hjælpe.

Instruktioner

1 Brug tea tree olie mundskyl at hjælpe med at behandle inficerede tænder og kommer, hals infektioner eller trøske, en svampeinfektion, der forårsager små hvide pletter til at danne på munden, mandler og svælg. Bland 3 eller 4 dråber olie med hver 2 spsk. vand og gurgle i 30 sekunder, to eller tre gange dagligt.

2 Opret en naturlig desinfektionsmiddel, som kan bruges til at rense dit køkken, badeværelse eller endda til at tørre en telefon for at hjælpe med at forhindre spredning af infektionen. Bland 1 del tea tree olie med 5 dele vand, sættetid en klud i opløsningen og tørre ned overflader. Lad opløsningen lufttørre.

3 forhindre infektion af acne, splinter, indgroede hår og andre hud lidelser, når der ikke brudt hud er til stede. Anvend ren tea tree olie til en vatpind og bruge olie til at rense området to eller tre gange dagligt. Hvis du oplever hudirritation, kan olien blandes op til en 50/50 løsning i enten vand eller aloe vera gel.

4 Fortynd tea tree olie en smule mere til behandling og forebyggelse infektion på åbne sår. Igen, rengøre området to eller tre gange dagligt; Men for brudt hud, fortyndes 1 del tea tree olie med 9 dele vand eller aloe vera gel.

5 Dulme større hudinfektioner, såsom eksem eller candida hudinfektion ved tilsætning af 5 til 10 dråber tea tree olie til et varmt bad og neddypning i 10 eller 15 minutter, to eller tre gange ugentligt.

6 Slip af svamp søm infektioner den naturlige måde ved at anvende ren tea tree olie til negle og negleroden to eller tre gange hver dag. Derudover kan du suge neglen gang om dagen i en 50/50 opløsning af olie og vand.


        

Udgiv min kommentar