Fantacine.com

Hvad er de forskellige typer af HMOs?

Hvad er de forskellige typer af HMOs?


En HMO eller sundhed vedligeholdelse organisation, er en form for sygesikring, der består af en gruppe af sundhedspersonale, der tilbyder deres tjenester til enkeltpersoner og familier, der vælger at deltage i deres gruppe. Alle hmos er ikke det samme. Flere typer af HMOs findes, hver med sin egen struktur og regler.

Personale Model

Sundhedspleje udbydere i denne model er direkte ansatte i HMO. De har kontorer i HMO bygninger og modtager løn direkte fra HMO og se kun patienter, der tilhører HMO.

Gruppe Model

I denne model er det gruppen snarere end de enkelte udbydere, der indgår kontrakt med HMO. Den HMO betaler gruppen, som igen bestemmer, hvor at fordele pengene blandt hver af sine medlemmer. Udbydere inden for en gruppe model kan ikke se patienterne uden for HMO.

Open-panel Model

Sundhedspersonale, der ønsker at se begge HMO og ikke-HMO patienter og bruge deres egne kontorer kan kontrakt med en IPA eller selvstændig praksis forening, som igen kontrakter med HMO. IPA modtager et fast beløb for hver af sine patienter. På grund af deres evne til at se ikke-HMO patienter, kan du fortsætte med at se udbydere i en IPA, selvom du begyndte at se dem gennem en HMO og er ikke længere medlem af HMO.

Netværk Model

Den almindeligt anvendte netværksmodel indebærer en HMO ordregivende med en kombination af enkelte udbydere, grupper og IPAs, hvilket ofte skaber en bredere vifte af udbydere for sine medlemmer end de andre modeller.


        

Udgiv min kommentar