Fantacine.com

Sådan afvejes mad til en kost

Sådan afvejes mad til en kost


Mange moderne kost kræver, at du vejer din mad portioner før tilberedning dem. For eksempel er 4-ounce portioner af frugt og grøntsager anbefalet i mange kost planer. For mange mennesker er dette et problem. Du kan ikke fortælle, hvor meget mad vejer blot ved at kigge på det, du kan heller ikke præcist gætte vægten af ​​fødevarer. Men med et par enkle trin og forsyninger kan du præcist og let vejer mad til din kost plan.

Instruktioner

1 Køb en fødevare skala fra dit lokale supermarked eller stormagasin. Både digitale og mekaniske mad skalaer er tilgængelige; Men mens mekaniske vægte er omkostningseffektive, de mangler nøjagtigheden af ​​en digital skala. Der kræves nøjagtighed for effektivt vejning fødevarer til en kost.

2 Vask fødevarer skala med opvaskemiddel og en svamp før brug. Du vil være at sætte mad direkte på skalaen, så det er nødvendigt, at denne overflade vaskes før hver brug.

3 Vask maden før vejning det; når du arbejder med kød, bruge en kniv og skærebræt at trimme overskydende fedt.

4 Placer maden direkte på skalaen; se på, hvor meget den vejer, og anslå, hvor meget du skal skære ud af det for at opnå den anbefalede vægt. Smid ikke skåret dele; disse dele bør opbevares i fryseposer. Klip små sektioner og derefter vejes mad, indtil du har opnået den ønskede vægt. Afvejes de afskårne dele; dette kan tjene som en halv måltid eller parres med andre bortskårne dele til dannelse af en fuld servering.

5 Store eventuelle dele af den mad, du ikke har planer om at spise rigtigt væk i en forseglet frysepose i fryseren, så det ikke går dårligt.

TIPS

  • Husk at vaske skalaen mellem hver brug; ifølge det amerikanske Department of Agriculture, kan krydskontaminering med rå fødevarer forårsage alvorlige sygdomme.

        

Udgiv min kommentar