Fantacine.com

Sådan Heal din Holistisk Self

Sådan Heal din Holistisk Self


Holistisk healing starter med en forståelse af hele dit selv, sind, krop, hjerte og sjæl. Når man nærmer wellness, er det vigtigt at vurdere din mentale, følelsesmæssige, fysiske og åndelige niveauer af stabilitet og funktion. Fordi din komplette selv består af lag af usynlig energi, indgroede værdier og overbevisninger, og elementer, du måske ikke umiddelbart forstår, kan du finde svært ved at indrømme holistiske ubalancer. Gennem selvbevidsthed og gennemgang af alle aspekter af dig selv, kan du bestemme hvad der ikke er funktionel, oprette en plan for forandring og arbejde på at korrigere selvdestruktive mønstre og vaner gennem holistiske wellness teknikker.

Instruktioner

1 Mind / mentale / Tanker - Fokus på den her og nu. Stop tænker fortidens fejltagelser, konsekvent bringe din opmærksomhed på nuværende og tillade positive tanker og bekræftelser til at fungere som en plan for at skabe din fremtid virkelighed. Brug et tidsskrift til at registrere inspirerende citater, placere motiverende billeder og gemme humoristiske klip eller tegneserier.

2 Heart / Følelsesmæssige / Følelser - opgive behovet for at være et offer, og vælg en helt bevidsthed. Tilgiv dig selv og andre, vise medfølelse og udtrykke taknemmelighed for alt det, du har. Åbn dit hjerte til at give og modtage kærlighed og ophold centreret om fred, integritet og øget indflydelse. Sæt personlige og faglige grænser med at manipulere eller dominerende mennesker og situationer, der dræner din energi.

3 Krop / Fysiske / Handlinger - Forkæl din krop som den hellige kar, det er. Få ordentlig hvile og motion, drik masser af vand og spise ernæringsrigtige fødevarer. Tag handlinger i livet, der er sundhedsfremmende og for dit højeste gode. Når du oplever en smerte eller problemer i en bestemt kropsdel, finde et roligt sted, intuitivt lytte til din krop og opdage den underliggende årsag, der manifesterede den fysiske problemer. For eksempel, hvis din nakke er stiv og ondt, er at du er ufleksibel i nogle områder af dit liv?

4 Soul / Åndelige / Formål og tilslutninger - Live en mere målrettet liv ved at omfavne dine naturlige lidenskaber og talenter, netværk med andre på en spirituel vækst rejse og respekt natur, dyr og miljø. Hold tro på dig selv og din højere magt gennem daglig bøn, meditation, drømme analyse, journalisering, yoga eller andre åndelige praksis. Bemærk synkronicitet og følge op med guddommeligt guidede meddelelser.

TIPS

  • Undgå negative selv-snak og sladder.
  • Husk, at du har magt til at vælge lykke.
  • Tænk før du handler, og handler i stedet for at reagere.
  • Spørg englene til at øge din tro og øge åndelig tilfredsstillelse.
  • Lad gå af tanker, følelser, handling og relationer, der forhindrer dig i at leve dit bedste liv.
  • Negative tanker, følelser og handlinger samt åndelig frakobling kan dræne, stressende og kontraproduktivt at den samlede trivsel. Den fysiske sygdom eller problemer du oplever nu kan være oprindeligt relateret til underliggende energiske, følelsesmæssige, mentale eller åndelige fornærmelser, der udfordrede din psyke over en periode. Arbejdet med konstruktiv tænkning, positive følelser, fysisk nurturance og åndelig tilfredsstillelse for at øge holistisk sundhed og wellness.

        

Udgiv min kommentar