Fantacine.com

Hvad er årsagen Træthed om morgenen?Mange mennesker finder det gådefuldt, at de vågner træt om morgenen. Ikke følelse udhvilede giver anledning til frustration, og det er vigtigt at finde ud af, hvad årsagen er til din træthed. Ifølge en marts 2011 publikation fra Centers for Disease Control og Forebyggelse, "Utilstrækkelig søvn er en Folkesundhed Epidemic." Tilstrækkelig søvn er afgørende for menneskers sundhed, funktion og endda sikkerhed. Jo før du bestemme en årsag til din morgen træthed, jo før du kan føle udhvilet igen.

Søvnløshed

Hvis du vågner træt om morgenen, er det muligt, at du har søvnløshed. Søvnløshed er en almindelig sovende uorden defineret som manglende evne til at falde i søvn eller forblive i søvn. Ifølge Medline Plus, er en af ​​symptomerne på søvnløshed ikke føler udhvilet, når du vågner op om morgenen og følelse træt hele dagen. Hvis du har en svært ved at falde i søvn om natten, eller opdage, at du vende og dreje hele natten lang, kan du have et mildt tilfælde af søvnløshed. Søvnløshed kan diagnosticeres af en læge eller sove specialist.

Uregelmæssig Schedule

Det er vigtigt at få en ensartet mængde søvn hver nat. En usammenhængende søvn tidsplan kan få din krop til ikke at føle sig træt en nat eller føler overdrevent træt næste natten. Prøv at sætte dig selv på en tidsplan, så du går i seng på omtrent samme tid hver aften og vågner op på samme tid hver morgen. Du kan opleve, at ved at gøre det, du er mere udhvilet om morgenen og ikke så døsig.

stressfaktorer

Life stressfaktorer kan afbryde din søvn og få dig til at føle sig træt om morgenen. Angst, depression, sorg, stress på arbejdet og ægteskabelige problemer bidrage til din manglende evne til at slappe af og slappe for en fredelig søvn. At lære at identificere og styre din stress vil tillade dig at sove bedre om natten, så du føler dig udhvilet, når du vågner. Nogle eksempler på håndtering af stress omfatter motion, spise en sund kost, Søger støtte udefra og meditere.

Sygdom

Din krop kan være kæmper for at undgå en sygdom eller infektion; du kan føle groggy om morgenen fra alle overarbejde din krop er at sætte ind immunitet kamp. Forkølelse og influenza forårsage folk til at vågne op træt selv efter mange timers søvn. Hvis du har allergi eller anæmi, kan disse betingelser give dig at være træt om morgenen.

Utilstrækkelig mængde søvn

Mange mennesker simpelthen ikke får en passende mængde søvn i løbet af ugen og føler sig træt om morgenen på grund af det. Søvnmangel gør det svært for kroppen at komme sig og re-energize til det niveau, den har brug for, hvilket giver dig en følelse af træthed. Hvis du ønsker at være mindre træt, når du vågner, tillad dig selv at få mere søvn. Få omtrent samme mængde søvn hver nat til at føle sig helt udhvilet.


        

Udgiv min kommentar