Fantacine.com

Sådan Administrer lavt blodsukker (hypoglykæmi)

Lær hvordan man effektivt styre lavt blodsukker, øge energi, og leve sundt.

Instruktioner

1 Hypoglykæmi er en tilstand af ekstrem blodsukkeret. Du kan finde dig selv træt hele tiden, træg, humørsyg, sulten, eller på en mere ekstrem grad, erfaring muskelømhed eller stivhed, svimmelhed, krop rystelser, og den manglende evne til at behandle tanker klart ... men der er håb! Denne guide vil lære dig at styre din samlede kost korrekt, uanset sværhedsgrad. Først vil vi undersøge generel ernæring, så vil vi diskutere hvert måltid, og endelig, hvad de skal gøre, når dit blodsukker falder.

Korrekt ernæring kræver, at vi ikke kun spise sunde fødevarer, men at vi spiser sundt forhold mellem fødevarer. De fleste mennesker er ikke klar over dette! Så hvad betyder et sundt måltid ud? Hvis du forestiller dig hvert måltid som en plade, bør den ene halvdel af denne plade være grøntsager og greens, der ikke er store kulhydrater (dvs. gulerødder og kartofler.) Kun én ud af din tallerken bør være kulhydrater, og en fjerdedel protein. Uanset hvad du drikker behov, der skal tælles i dit måltid samt (ja, et glas juice eller sodavand kommer til at tælle som en carb!) Lad os undersøge hvert måltid ...

2 Fælles morgenmad poster er havregryn, appelsinjuice, toast, frugt, eller pandekager. Så sundt som disse kan synes, problemet er, at de fleste mennesker også er vant til at forbruge en stor mængde af kulhydrater, og hvad disse gør, er spike blodsukker, og din krop går i overtid forsøger at styre det. En time eller to senere, kan du opleve en "crash", som kan forlade dig søvnig, svimmel, besvime, gyngende, eller tåget i tanker.

En god morgenmad er høj i protein (æg er et glimrende valg.) Hvis du ikke kan lide æg, som jeg ikke, der er andre muligheder. Min morgenmad kan omfatte friske afskårne agurker eller selleri, grønne salat, et par skiver af fedtfattig ost (til protein) eller usaltet blandede nødder (men ikke jordnødder.) Jeg begrænser mine kulhydrater til et stykke toast eller et glas appelsinjuice, hvis jeg har ikke lyst til at drikke vand, men jeg kan ikke gøre begge dele.

Disse ting kan ikke virke påfyldning på overfladen, men de ikke forårsager dit blodsukker til at spike, og i den proces, kræver, at du forbruge endnu flere fødevarer og sukker senere at komme ud af en sukker nedbrud. Det tager noget tid for kroppen at tilpasse sig en livsstil ændring som denne, men når det tilpasser, vil du begynde at virkelig føle sig bedre. Jeg selv havde mere energi, mine stemninger forbedret, og mit immunforsvar blev stærkere! Så justere dine måltider til dine behov ... hvis du har brug for at spise en masse, vælge grøntsager og proteiner til at levere din energi.

Frokost kan omfatte salater, vegetabilske supper og sandwich ... hvis du vælger at spise en sandwich, gør det med kun ét stykke brød, og den sædvanlige mængde af kød, grøntsager og ost, som du ville sætte på en almindelig sandwich .. .just bruger mindre brød. Dette begrænser dine carb indtag. En anden mulighed er lav Carb wraps, som arbejder meget godt. En af mine favorit frokosttid sider tørres vegetabilske chips drysset med lidt havsalt. Tjek købmandsforretninger for samme elementer.

Nogle grøntsager, der fungerer godt for denne diæt omfatter salat greens, løg, champignon, peberfrugt, agurker, pickles, spirer, spinatblade, ærter, asparges og radiser. Undgå for mange gulerødder og kartofler.

Vær forsigtig med at drikke energidrikke og sodavand, da disse spike blodsukker. Hvis du bliver træt af vand, kunne du blande bare en lille smule af frugtsaft til mousserende vand, og det ville være en langt bedre valg.

Vegetabilske supper og salater arbejde lige så godt med middage. Dampede grøntsager er stor. Vær forsigtig med, hvor meget ris, pasta og kartofler du spiser, da disse fælles middag varer ophøje blodsukker.

3 Uanset hvor godt du spiser, kan du stadig opleve nedbrud. Dette er en del af sygdommen. Det vil i høj grad forbedre over tid med omhu og tålmodigt arbejde (i min erfaring, at de blev mindre almindelige og mindre alvorlige,), som er grunden til at spise rigtigt er vigtigt, men for de øjeblikke, hvor det gør drop, kan det hjælpe at bære en lille pakke appelsinjuice eller disse appelsin skive slik de sælger på købmandsforretninger og benzinstationer. Som antidiabetika, skal vi se i øjnene, at nogle gange vores blodsukker vil falde. Prøv at bruge disse minimalt selv, og holde dem på hånden til nødsituationer eller når du er meget travlt og ude af stand til at stoppe og spise. Det bør kun tage omkring to orange skiver til at bringe din sukker tilbage til hvor det skal være. Pas på ikke at lægge mere sukker i din krop end absolut nødvendigt, da sukker forårsager nedbrud.

Held og lykke! Med omhu og tid, kan du leve et sundt, aktivt liv på trods af denne tilstand. Det behøver ikke at definere dig. Du kan definere det, ved at spise rigtigt.


        

Udgiv min kommentar