Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af fordærve sår i munden?

Fordærve sår er de sår, der opstår på indersiden munden med en grålig kant. Årsagen er ukendt, men stress, ernæring og allergier er i stand til at udløse disse ovale gener. Varig kun en til to uger, fordærve sår tendens til at helbrede på egen hånd, uden hjælp af medicin. Hvis de bliver uudholdelig, kan nogle medikamenter og hjem behandlinger lindre og helbrede fordærve sår.

Medicin

En over-the-counter bedøvende middel ligesom Orajel og Anbesol anvendes topisk kan lindre smerten. For store, smertefulde og svære fordærve sår, kan din læge ordinere et kortikosteroid at give smertelindring og lindre inflammation. Alternativt kan antibiotikummet tetracyklin gives som et mundskyllemiddel. En advarsel er, at antibiotika som tetracyclin øge din risiko for at udvikle trøske, en smertefuld svampeinfektion, der forårsager sår i munden. Ifølge Mayo Clinic, tagamet (cimetidin), en halsbrand medicin, kan fordoble som en behandling for stædig fordærve sår så godt.

Hjem Behandlinger

Andre mennesker finde en hjemmelavet halv-og-halv kombination af mælk af Magnesia og Benadryl Allergi Liquid nyttige. Swish 1 tsk. af denne løgnehistorie i munden i et minut og derefter spytte det ud. Når gentages hver fire til seks timer, det hjælper din canker ømme bliver mindre smertefuldt. Anvendelse Mælk af Magnesia direkte til ømme også hastigheder healing.

Overvejelser

Hvis du nødt til at anvende medicinen til den ømme, bruge en vatpind. Vent i mindst 30 minutter, før du spiser mad, at give tid til medicinen til at arbejde og forhindre medicin fra vaske væk.

Forebyggelse

Hvis du har udviklet en canker ømme før, vil du sandsynligvis til at udvikle dem igen. Reducer antallet af tilbagefald ved at undgå visse typer af fødevarer. Fødevarer, der kan forværre fordærve sår omfatter saltkringler, chips, appelsiner, ananas og peberfrugter. Det hele afhænger af den enkelte. En velafbalanceret kost forhindrer også fordærve sår, som mangler på næringsstoffer som en mangel på jern, zink og folinsyre bidrager til fordærve sår i munden. Tjek ingredienserne i din tandpasta. SLS (natriumlaurylsulfat), en ingrediens findes i nogle tandpastaer, kan irritere munden, der bidrager til udviklingen af ​​fordærve sår.

Advarsel

Du bør kontakte en læge, hvis din canker ømme er større end 1 cm. Canker sår bør ikke vare længere end tre uger eller forekommer mere end tre gange om året. En høj feber og svært ved at spise bør også drøftes med din læge.


        

Udgiv min kommentar