Fantacine.com

Hvad er en hoftebøjer skade?

Skader på de hoftebøjer muskler er ret udbredt blandt atleter som løbere og fodboldspillere. De hofte flexors er sammensat af tre muskler: rectus femoris, psoas major og iliacus. Disse er de muskler, der anvendes til at flytte ben frem når de kører og walking. Når en af ​​disse muskler er anstrengt, vil du opleve forreste hofte og ben smerter og kompromitteret stabilitet.

Hvem det påvirker

Eksplosive bevægelser som sprint og sparker er ofte årsag til hoftebøjer stamme. Fodboldspillere er blandt de mest sårbare over for denne skade, fulgt af løbere og martial kunstnere, der beskæftiger en masse sparke. Nogle gange er bragt skaden på af overforbrug snarere end en enkelt begivenhed.

Hvor det gør ondt

Hvorvidt skaden er en mindre træk eller et komplet tåre, vil smerten kunne mærkes i den forreste del af hoften eller øvre lår. Det kan endda skyde ned langs forsiden af ​​benet. Lejlighedsvis hoftebøjer stammer er ledsaget af hævelse, muskelspasmer og blå mærker. Smerter vil opstå, når du flytter din ben frem eller trække den opad.

En god test

En god måde at afgøre, om du har anstrengt de hoftebøjer muskler er at bringe dit knæ op mod brystet, mens du står på den modsatte ben. Har nogen anvende moderat pres for at trække dit knæ ned, mens du modstå. Hvis du føler smerte i hoftebøjer muskler i løbet af denne øvelse, har du sikkert anstrengt disse muskler.

typer

Hoftebøjer skader er opdelt i tre kategorier. Første grad stammer er mindre tårer til muskel eller sene og kan inddrives fra hurtigt. Anden grad stammer er partielle tårer og vil kræve op til et par ugers hvile, efterfulgt af genoptræning. Tredje grad stammer er komplette tårer, der kræver større hvile og fysisk terapi. Tredjegrads stammer er sjældne.

Behandling

Når du er blevet diagnosticeret, behandle området med hvile, is og din foretrukne recept, naturlægemidler eller over-the-counter anti-inflammatoriske medicin. Hvis du er tilbøjelig til en gentagelse af denne skade, søge råd hos en sports læge på de typer af strækninger og terapi du skal gøre for at forhindre en gentagelse skade.

Vær sikker på at lade området helbrede før du genoptager din normale aktivitet. Ved at forsøge at spille gennem den smerte, kan du slå en første grad skade med en hurtig genopretning periode i en anden grad skade og være ude i uger.

Forebyggelse

Fleksibilitet vil gå langt i forebyggelsen hoftebøjer skader. En god strækning er at komme ind i en lunge position med dit højre ben placeret dybt foran venstre. Lad begge knæ bøje lidt, især den bageste knæ, som du flex dine hofter fremad. Du vil føle dette i hoftebøjer muskler.

Hoftebøjer skader kan være resultatet af svagheder i andre dele af kroppen. Lægmuskler og Akillessenebetændelse kan være syndere. Svage centrale muskler kan også bidrage til hoftebøjer skader. Hofte flexors er fastgjort til rygsøjlen. Hvis de centrale muskler er svage, vil flexors kompensere og blive overanstrengt, muligvis kan føre til skade.


        

Udgiv min kommentar