Fantacine.com

Residential Treatment programmer for urolige teenageårene

Nogle gange er den eneste mulighed for at hjælpe en urolig teenager er at placere ham i en bolig program. Det kan være ekstremt beskatte på teenager, samt på hans familie, for at forsøge at styre krisen uden en eller anden form for hjælp eller indgriben. Heldigvis hvis situationen kræver det, en familie har flere muligheder.

Skilte

Den vigtigste faktor, når man overvejer behandling faciliteter for urolige teenagere er, om ikke teen faktisk urolige. Her er nogle tegn, der viser en teenager kan have problemer: hun er mere hemmelighedsfuld end normalt, stjæler penge fra slægtninge, ligger ofte, jævnligt savner udgangsforbud, pludselig skifter venner og ønsker ikke forældre til at møde dem, har ekstreme humørsvingninger og en mærkbar nedgang i kvaliteter.

Arbejdsvilkårene Rancher

Der er noget, der taler for fordelene ved at arbejde i den store udendørs. Disse behandlingsanlæg er normalt hest, kvæg og får ranches beliggende i landdistrikterne i stater som Utah og Arizona. De unge går i skole og terapi sessioner, men de også udføre hands-on opgaver på ranchen. Ideen bag disse behandlingsanlæg er, at arbejdet lærer teenagere, at de vil få noget gennem retten og manipulation, kun gennem teamwork og indsats. Arbejde ranches balancere en hård-kærlighed atmosfære med rådgivning. Arbejde ranches er normalt tro-og tilbyde en passende løsning for kristne familier.

Wilderness Camps

Der er boligområder sommer vildmark lejre, men der er også et par året rundt boligprogrammer. Teenagerne deltage skoleklasser samt terapi og også deltage i en række udendørs aktiviteter. Teenagere vandre, lejr, fisk, svømme og deltage i andre typer af aktiviteter under vejledning af rådgivere. Teenagere er også normalt gives livsfærdigheder uddannelse og overgang planlægning. Teorien bag vildmark lejre er, at ørkenen selv er terapeutisk, og teenagere vil drage fordel gennem direkte samspil med naturen.

Terapeutiske kostskoler

Svarende i teorien til en traditionel kostskole, disse faciliteter tilbyder en bolig high school uddannelse for unge. Forskellen er, at terapeutiske kostskoler er udstyret specielt til at håndtere urolige teenagere. Gruppe og individuel terapi tilbydes sammen med de traditionelle akademiske klasser. Disse skoler tror på at hjælpe unge vokser følelsesmæssigt, intellektuelt og åndeligt.

Omkostninger

Udgifterne til boligområder behandlingsvirksomheder varierer bredt. Nogle behandlingscentre tilbyder stipendier og finansieringsmuligheder. Det er bedst at kontakte behandlingscenter direkte.


        

Udgiv min kommentar