Fantacine.com

Er Cayenne Pepper Bruges til at rense Kolon?

Cayenne peber har mange positive anvendelsesmuligheder for sundheden. Det bruges til at rense arterierne, forbedre omsætning, lavere højt blodtryk og fremskynde stofskifte. Det er også bruges som en hjælp til fordøjelsen og det hjælper i fjernelsen af ​​affald fra kroppen. Den kolon er det område af kroppen ansvarlig for udrensning affald og giftstoffer. Cayenne peber understøtter direkte udrensning af tyktarmen.

Den Colon

Når kolon stopper fungerer korrekt, en opbygning af affald begynder at rådne i tyktarmen og toksiner begynder at blive reabsorberes i kroppen. Hvert måltid skal nedbrydes og affald fra fødevareindustrien skal fjernes fra kroppen. Mange gange et måltid er ikke elimineret fra kroppen i dagevis, da tyktarmen er blokeret. En sund person kan have en eller to afføringer om dagen og op til tre måltider i colon ad gangen. For dem, der er mindre regelmæssig, kan der være op til otte måltider i colon på et tidspunkt. Det er vigtigt, at tyktarmen blive renset for sundhed, som en usund, giftig tyktarm er grobund for sygdomme, herunder kræft.

Raffineret sukker og stærkt forarbejdede fødevarer blokere tyktarmen og det er tilrådeligt at spise kun hele hvede brød og pasta og brune ris. Denne handling alene nedskæringer ud en fælles kilde til raffineret sukker i kosten. Det er også vigtigt at holde konstant hydreret at hjælpe flush affald fra kroppen.

Cayenne peber er meget gavnligt for fordøjelsessystemet og meget hjælpsomme i clearing tyktarmen. Tilføj den til dine måltider, eller tilføj 1/4 tsk. til et glas varmt vand en til tre gange om dagen. Tag det i morgen og derefter hele dagen efter behov.

Cleansing

En populær rense bruges til at rydde kolon er citron rense. Denne rense involverer blande 1 spsk. af honning, en knivspids cayennepeber og saften af ​​en halv citron presses til et glas renset vand. Tolv briller blandingen skal indtages dagligt i 10 dage. Ingen mad kan spises, og dette er den eneste drik andet end vand tilladt i dette tidsrum.

Søg læge, før de undergik nogen rense og være sikker på at tage probiotika, når rense er færdig. Probiotika er de sunde bakterier, der hjælper med fordøjelsen og holde tarmens balance. Probiotika kan findes i gærede fødevarer såsom yoghurt eller flere koncentrerede probiotika kan købes fra købmænd og supermarkeder.


        

Udgiv min kommentar