Fantacine.com

Naturlige helbredelsesmetoder for nattesved

Nattesved og hedeture kan være utroligt ubehageligt. Ofte er folk, der lider af dem ikke forstår deres årsager, eller hvad de kan gøre ved dem. Nogle mennesker forsøger at ændre deres ark dagligt, mens andre sove på en ubehagelig håndklæde. Men der er bedre metoder.

hør frø

Hør frø har vist sig at være en af ​​de mest effektive behandlinger for nattesved og andre symptomer på overgangsalderen, ifølge en artikel af Prevention Magazine. Menopausale kvinder er ikke de eneste personer, der lider nattesved, så hørfrø kan være en naturlig behandling for nogen. Du har brug for omkring 40 gram hørfrø om dagen for at være effektiv. Bland det i med dine supper og andre retter eller drys det på jordnøddesmør toast til en velsmagende energi kick. Nogle mennesker vælger at blande det med yoghurt eller at drikke det blandet med mælk. Du kan også tilberede nogle af dine fødevarer med hørfrø olie, men pas på, at hør frø olie har en noget fishy smag, der er ikke for alle.

salvie

Herbwisdom.com foreslår at bruge salvie at behandle overgangsalderen nattesved. Sage er tilgængelig i tabletform og er typisk foreslået for kvinder i overgangsalderen, men igen, kan alle, der lider af nattesved prøve denne urte behandling. Sage tabletter kan typisk findes online eller på din lokale helsekostforretning. Brug en høj supplement kvalitet og sørge for, hvad du køber er naturligt. Traditionelt har salvie været en stærk kur mod nattesved, hedeture og andre menopausale symptomer. Det anses for at være en afkøling og tørring agent, hvilket er grunden til det er blevet brugt til nattesved. Sage tabletter bør ikke indtages af gravide eller kvinder, der ammer. Tager bare én dosis om dagen vil være til gavn for de fleste mennesker.

Vitaminer og mineraler

Nattesved og hedeture fratage vores kroppe af flere nødvendige vitaminer og mineraler. Sørg for at du tager ekstra kosttilskud og vitaminer ved udskiftning. Du kan blive særligt fratages vitaminer B og C, magnesium og kalium.


        

Udgiv min kommentar