Fantacine.com

Om fysisk terapi for rotator cuff skade

En iturevne rotator cuff er en af ​​de mest almindelige øverste organ skader. Siden rotator cuff faktisk er sammensat af fire muskler, er det nemt at se, hvorfor dette område kan være genstand for skade. De fire muskelgrupper i rotator gruppen omfatter supraspinatus, som er ansvarlig for skulder højde; infraspinatus og teres mindre, hvilket eksternt rotere skulderleddet; og subscapularis, som hæver armen. Øvelserne indgår nedenfor er de mest almindeligt anvendte i rotator cuff fysioterapi. Men inden du forsøger at udføre dem, er det ekstremt vigtigt at have den skade vurderes af en læge. Rotator manchet problemer har lignende symptomer til andre skader, der kan kræve en anden type behandling. , En nøjagtig evaluering er således afgørende. Ifølge en artikel i spørgsmålet om Journal of Joint and Bone Surgery Maj 2009, kan visse mennesker har en genetisk disposition for rotator cuff tårer. Som sådan, foreslås det, at disse folk praktiserer fysioterapi øvelser som forebyggende medicin.

Fysisk terapi for rotator cuff kirurgi

I de fleste tilfælde, for alvorlige tårer, kirurgi er den bedste løsning for rotator cuff skader. Dog kan det tage så lang tid som seks måneder efter operationen for skulderen at være fuldt funktionsdygtig. Post-operation fysisk terapi er afgørende for helingsprocessen. Men selv efter at du har afsluttet din tildelte antal fysiske terapi sessioner, vil du nødt til at praktisere øvelserne derhjemme. Pre-kirurgi fysisk terapi er en yderst kontroversielt emne, og som regel afhænger af sværhedsgraden af ​​skaden. I nogle tilfælde vil der være behov total immobilisering.

Resistance Band Fysioterapi Øvelser

Resistance band øvelser er den mest almindelige form for terapeutisk øvelse bruges af fysioterapeuter. For ekstern rotation, holde en modstand band i den ene hånd, og vedhæft den til en stabil genstand. Brug den hånd, der er længst væk fra den vedhæftede fil punkt. For eksempel, hvis den vedhæftede fil punkt er tættest på højre side af kroppen, bandet bør holdes med venstre hånd. Læg et håndklæde under din albue for at holde det stabilt. Bøj albuen i en 90 graders vinkel. Begynd med at bringe din hånd mod midten af ​​din krop. Derefter inhalerer at forberede. Som du ånder ud, drej din underarm til siden, uden at albuen til at forlade din talje.

Til intern rotation, vil du holde bandet i den hånd, der er tættest på den vedhæftede fil punkt. Denne gang begynde med underarmen drejet til siden. Inhalere at forberede, og som du udånder, tegne underarmen mod midterlinjen af ​​kroppen.

Side Lying Abduction

Side liggende bortførelse er en anden almindelig fysisk terapi teknik. Denne øvelse kræver brug af en meget lav vægt. Lig på din side og læg et håndklæde under albuen. Hold en vægt i dig hånd, og vedhæft din albue til din talje. Begynd med hånden ved siden af ​​navlen. Inhale at forberede. Som du ånder ud, rotere din underarm, indtil din næve vender loftet. Inhale som du vender tilbage.

tilbøjelige Øvelser

Disse fælles fysisk terapi øvelser udføres liggende udsat på et bord eller seng. De er præsenteret i Prone rotator cuff øvelse video angivet i afsnittet ressource. Den første udføres med din albuer bøjet, og din finger peger mod dine ører. Inhale at forberede. Som du ånder ud, klemme skulderbladene sammen og løft dine albuer og underarme fra bordet. Inhale at vende tilbage. For at udføre tilbøjelige arm lift, ligge på maven med hænderne ved din side. Dine arme vil være lige, og håndfladerne skal vende loftet. Inhale at forberede. Som du ånder ud, løft dine hænder og arme fra bordet. Inhale at vende tilbage.

Du kan også udføre en tilbøjelig Overhead Arm Lift. Lig på maven med armene over hovedet, og håndfladerne vender mod hinanden. Inhale at forberede. Som du ånder ud, løft begge arme fra bordet. Inhale at vende tilbage.

Fysisk terapi for 12 uger efter operationen

I de første 12 uger efter operationen, skal du udføre dine fysiske terapi øvelser på regelmæssig basis. Flytning din arm gennem sin fulde vifte af bevægelse er den eneste måde at forhindre ardannelse og stivhed. Men når de ikke udfører dine øvelser, vil din arm skal stabiliseres i en slynge.

Passiv vs Aktiv Fysioterapi

Under dine fysiske terapi sessioner, vil din terapeut har du udføre to typer af terapeutisk øvelse. Under passive øvelser, vil din terapeut forsøge at tage din arm gennem hele spektret af bevægelse. Disse er normalt udført i de tidlige postoperative faser. Under aktive øvelser, vil du bevæger din arm uden hjælp.

Fysisk terapi vs kirurgi

Ifølge den amerikanske Academy of ortopædkirurger, mange patienter spekulerer på, om de kan stole udelukkende på fysisk terapi og undgå at have kirurgi. Svaret ligger i hvor aktiv du planlægger at være efter skaden. En professionel atlet, der ofte vil bruge hans overkrop vil kræve operation. Hvis du beslutter ikke at have kirurgi, skal du være yderst forsigtige med at udføre aktiviteter som at kaste genstande og nå overhead.


        

Udgiv min kommentar