Fantacine.com

Må Vitaminer til børn Fremme sund hårvækst?Fremme børn til at spise en række af sunde fødevarer vil sikre all-around godt helbred. En børns multivitamin vil ikke skade heller, da de indeholder nogle af de vitaminer og mineraler, der er kendt for at fremme en sund hårvækst.

Betydning

Den ydre tilstand af ens hår ofte afspejler den generelle sundhed. Udtynding kan sprødt eller tørt hår indikere vitamin eller mineral mangel i et barns kost.

typer

Wisegeek.com kategoriserer børns vitaminer i flydende form til pre-småbørn, der ikke har tænder eller tygge færdigheder; hurtigtvirkende opløse strimler; soft-chew "gummies" og hård tygningen. Den bløde og hårde chew er mest almindelige og indeholde flere vitaminer og mineraler.

vitamin E

Ifølge All for Natural Health.com, E-vitamin forbedrer hovedbund omsætning og virker som en antioxidant. Det hjælpemidler effektiv cirkulation på grund af øget iltoptagelse i blodet.

vitamin A

Sebum er den olie, frakker hårsækken og dens overproduktion kan forårsage fedtet hår og hindre væksten af ​​"drukne" hovedbunden, rødder og tråde. Øget vitamin indtag kan hjælpe moderat sebum overproduktion, som ofte påvirker børn i puberteten.

vitamin B

De B-vitaminer, såsom biotin, som producerer Keratin, og B6, hjælp hår vokse sundt, ifølge Dr. George Obikoya for Vitaminer og Nutrition Center online.


        

Udgiv min kommentar