Fantacine.com

Naturligt middel mod perifer neuropati

Perifer neuropati er en nerve lidelse, der manifesterer sig som skarpe eller jagende smerte, snurren og følelsesløshed i hænder og fødder. Lidelsen kan stamme fra skade, kemoterapi, eksponering for toksiner, infektioner, alkoholisme og komplikationer af HIV. Perifer neuropati kan også resultere som en komplikation af avancerede diabetes. Lidelsen behandles medicinsk med recept-styrken smertestillende, antidepressiva og beslaglæggelse medicin, men der er også nogle alternative behandlingsformer.

Alpha Lipoic Acid

Alfalipidsyre eller ALA har vist sig at hjælpe med at lindre de smertefulde symptomer på perifer neuropati. Forekommer naturligt i kroppen, ALA hjælper til at dreje glucose til energi og virker som en antioxidant. Bruges i Tyskland siden 1959, behandling omfatter 1200 til 1800 milligram ALA daglig i kapselform, som den intravenøse form, er ikke tilgængelig i USA. Resultater fra ALA terapi kan ses i så lidt som tre uger.
Bivirkninger af ALA dosering spænder fra mindre kramper og udslæt på hypoglykæmi, eller sænkede blodsukkeret. Det er vigtigt at konsultere din læge, før du starter ALA terapi som virkninger på personer med nyre- eller leversygdom og gravide eller ammende kvinder er ukendte.

Dyrke motion

Når kroppen er i smerte, bevægelse er ofte den mindst ønskelig mulighed, men hjerte-kar-motion kan faktisk medvirke til at reducere symptomerne på perifer neuropati. En rask gåtur eller 20 minutters aerob træning vil øge din omsætning og stimulere væksten af ​​nye blodkar. Disse nye blodkar kan bremse udviklingen af ​​sygdommen. Motion hjælper også kroppen opbygge naturlige forsvar til smerte og stimulerer hjernen, centrum for alle vores nerver.
Planlæg en daglig rutine. Hvis du ikke er accustommed til regelmæssig motion, konsultere din læge, før du begynder. Start langsomt og små, planlægning kun 5 til 10 minutter for din første session, og derefter langsomt arbejde op til 20 til 30 minutter dagligt. Du kan gøre dette ved at tilføje blot et minut om dagen. Rask gang er en ideel aktivitet, fordi det har meget ringe indflydelse på leddene, men indendørs arbejde-outs, herunder stretching og lette vægte, er også meget gavnligt.

Akupunktur

Ifølge kinesisk medicin, er perifer neuropati forårsaget af disharmoni i kroppen. En akupunktur specialist kan udvikle en individuel plan for hver patient til at returnere hans krop til harmoni gennem en fuldstændig fysisk eksamen og patient interview. Kutan akupunktur bruges til at stimulere blodtilførslen til de ramte områder ved at placere specielt fremstillet nåle i en række bestemte punkter. Mange gange, disse punkter er den mest bud områder, og nogle smerter kan være forbundet med proceduren. Specialisten kan også foreslå TENS (transkutan elektronisk nerve stimulation) terapi i forbindelse med kutan akupunktur. TENS opnås gennem lav-volt elektricitet ledes gennem de ramte områder. Lidt eller ingen smerter er forbundet med TENS behandling.


        

Udgiv min kommentar