Fantacine.com

Kan spise en sund kost Hjælp fedme?

Kan spise en sund kost Hjælp fedme?


Den No. 1 sundhedstrussel står amerikanerne i dag er fedme. Fedme betyder blot at have for meget kropsfedt. Dette er en farlig tilstand, da det kan føre til hjertesygdomme, diabetes, højt blodtryk, kræft og andre sygdomme. Overspisning kan mangel på motion, arvelighed, livsstil og endda depression bidrage til fedme. Spise sunde fødevarer og samtidig få masser af motion og hvile kan hjælpe offset, og selv bekæmpe, denne betingelse.

Overvejelser

Når du indtager flere kalorier, end du kan bruge, du tager på i vægt. Konsekvent spise tilberedte fødevarer, vil fastfood og fødevarer, der er høj i kulhydrater og fedt få dig til at tage på i vægt.

Forebyggelse / Solution

Du kan tabe sig ved regelmæssigt at spise sund mad i rimelige portioner og ved at blive mere aktiv. Friske frugter og grøntsager er en god kilde til vitaminer og mineraler og også hjælpe flush organ systemer.

Eliminer Cravings

Tilføjelse visse urter til din kost kan tjene som en nedsættelse af støtten. Disse urter kan hjælpe med at fjerne cravings for usunde fødevarer. Bitter orange, grønne teblade, vanilje og Afrika hoodia er et par urter anbefalet til reduktion appetit.

Waters Fordele

Drikke masser af frisk, rent vand er en vital del af en sund kost. Vand hjælper opretholde god muskeltonus og hjælper med at holde kropsvæsker i balance. Tilstrækkelig indtagelse vand hjælper også til at forhindre hud fra sagging, en tilstand, der ofte ledsager vægttab.

Nødder og frø

Nødder og frø tilføjet til kosten kan bidrage til at give energi samt ernæring. Nødder og frø kan også bidrage til at bremse appetit og når regelmæssigt indtages i stedet for usunde snacks, kan holde fordøjelsessystemet fra at blive overanstrengt. Stabile organ systemer kan hjælpe med at bidrage til god hvile, en vigtig komponent til et godt helbred og vægttab.

sund mad

Fokus på sund mad, ikke kost fødevarer. Kost fødevarer mangler ofte næringsstoffer samt kalorier. At blive underernærede vil få dig til at tørster mere mad, og i sidste ende, sætte på mere vægt.


        

Udgiv min kommentar