Fantacine.com

Tick ​​Retsmidler

Tick ​​Retsmidler


Flåter lever ofte i højt græs, jord blade, buske, ukrudt og træer gren blade. Flåter almindeligvis tillægger mennesker og hunde, begrave deres hoved dybt ind i huden for at fodre på blod. Mindre flåter er sværere at få øje på og kan gå uopdaget på kroppen. Der er enkle løsninger, du kan bruge til at frastøde flåter fra tøj og hud.

Pincet

Medbring en pincet med på en vandretur, hvis du er i et område, hvor der findes flåter. Flåter er normalt deponeret på tøj, mens vandreture gennem tunge børste og kravle under tøj til at grave sig ned i huden. Fjernelse af en lille kryds uden pincet er vanskelig og kan resultere i ubehag. Brug en pincet til stramt greb skovflåten krop til hurtig fjernelse og mindre smerte. Vask huden med sæbe og vand umiddelbart efter fjernelse.

Tick ​​Repellent

Spray specialiseret kryds frastødende på tøjet, før venturing i udendørs. Repellent for flåter indeholder et højere niveau af DEET, som er en olieagtig kemikalie, der effektivt frastøder flåter fra tøj. I tilfælde af en skovflåt fastgjort til huden, slukke for enden af ​​en vatpind i kryds repellent og gnid det over kroppen af ​​den indlejrede kryds. Udsættes den integrerede kryds til repellent tvinger skovflåten at løsne sig fra huden.

bånd

Spotting bevægelige flåter på tøj under en kryds kontrol er ikke altid skudsikre. Flåter er små i størrelse og dukker sig i mellem tøj sømme og syninger. Riv et langt stykke tape eller malertape, og vedhæft den til tøj til at fjerne luskede flåter fra indersiden og ydersiden af ​​tøj. Påfør båndet i selv sektioner for at undgå manglende en uopdaget kryds. Fold båndet at vedlægge de indespærrede flåter på indersiden og smide det i skraldespanden.

Hvidløg

Hvidløg lugte sive gennem huden med sved og lugten frastøder flåter fra kroppen. Brug hvidløg som et naturligt alternativ til kemiske afskrækningsmidler. Forbruge fed hvidløg eller piller før walking ind i skoven. Hvis du ikke kan stå smagen af ​​hvidløg, gnid hvidløg på din hud i stedet. Tilføjelse et par fed hvidløg til din hunds mad også beskytter din hund fra flåter på ture og i baghaven.


        

Udgiv min kommentar