Fantacine.com

Lap Band behandling for diabetes

Lap Band behandling for diabetes


En sund kost og regelmæssig motion er tanken at være de bedste måder at tabe. Men disse metoder ikke arbejde for alle. Nogle mennesker med diabetes vender til skødet band kirurgi som en vellykket vægttab metode.

Sukkersyge

Diabetes er en sygdom, der påvirker, hvordan kroppen bruger blodsukkeret (blodsukker). Både diabetes type 1 og type 2 diabetes involverer kroppens manglende evne til at behandle eller producere insulin, det hormon ansvarlig for at regulere blodsukker. Have for meget glukose i blodet kan føre til andre alvorlige sundhedsproblemer.

Lap band kirurgi

Skødet Bandet er et fleksibelt gastrisk banding system, der reducerer mængden af ​​mad i maven kan rumme og gradvist medfører vægttab. Lap band kirurgi er en laparoskopisk procedure.

Kvalificerede Faktorer

En patient skal opfylde to kvalifikationer for at modtage skødet band kirurgi. Patienten skal være 18 år gammel og være mindst 100 pounds overvægtige eller har et BMI på 40 eller højere. Et BMI på 35 og en vægt-relateret helbredstilstand som diabetes er også en kvalificerende faktor.

Fordele

Fordele ved skødet band behandling for type 2-diabetes er vægttab og eftergivelse af diabetes.

Forekomst

Ifølge John B. Dixon, MMB på Monash University i Victoria, Australien, 64 procent af patienterne oplevede remission af deres type 2 diabetes et år efter skødet band kirurgi.


        

Udgiv min kommentar