Fantacine.com

Hvordan kan jeg sammenligne blodsukkerapparater & Supplies?

Hvordan kan jeg sammenligne blodsukkerapparater & Supplies?


Hvis du er diabetiker, dit blodsukker skærm er et vigtigt sundhed værktøj. Den indeholder oplysninger om, hvor godt dit blodsukker kontrolleres, og hvor godt din kost og medicin terapi arbejder sammen.

Der er masser af blodsukkerapparater til rådighed, og nogle gange er det svært at vide, hvilket er den skærm til dig. Og hvordan kan du faktor forsyninger som teststrimler lancetter og desinficering ind i ligningen?

Instruktioner

Sammenligning blodsukkerapparater og forsyninger

1 Sammenlign bekvemmelighed skærm modeller. Er det nemt at bære og at bruge? Er det lille og kompakt nok til at passe i din pung eller bære alle? Har det teststrimler, der er nemme at indlæse? Vil mere end én slags teststrimler arbejde på skærmen?

2 Sammenlign en ydeevne. Har display funktionen har stor nok print til at være let at læse? Har det tilbage belysning, så du kan se de resultater, selv i dæmpet belysning? Er det give resultater hurtigt og præcist? Hvad er garantien på apparatet? Hvor mange test resultater vil det gemmer? Er lancetter justerbare, så du er ikke jabbing dig selv for dybt?

3 Sammenlign nemme at anvende. Er det kræver, at du indtaster kodning eller andre data? Er det omfatte yderligere funktioner, der skal læres at drage fordel af alle sine evner? Har det en teststrimmeltromle, der pakker flere teststrimler, så du ikke behøver at indlæse dem hver gang?

4 Sammenlign bruger omkostninger. Mange skærme har gratis meter programmer, men prisen på dit apparat er kun en lille brøkdel af omkostningerne over tid. Hvad teststrimler koste? Hvor mange test strimler kommer i en pakke? Har de lancetter indlæse i en justerbar loader? Ønsker du spritservietter eller vil du bruge andre metoder til at rense din testområde?

5 sammenligne teste tilgængelighed forsyning. Når du køber apparatet, er, at en del gjort. Hvor let er det at få de test forsyninger, der gør din meter arbejde? Har dit lokale apotek bære dem? Vil du have dem hjem leveret fra en medicinsk forsyning selskab? Hvis du er på en tur og køre tør for forsyninger, hvor almindeligt er din målertype, hvis du har for at få flere forsyninger?

6 Sammenlign prøvestedet valg og mængden af blod påkrævet. Fingerspidsen har altid været en mulighed. Er apparatet tillader indstillinger på hvor du kan få din blodprøve? Prøveudtagningsstederne for relativ smertefri test omfatter håndflade, arm, lår og læg. En fordel ved alternativ placering test er, at der er behov for en mindre blodforsyning. Er lancetten justere, så du kan styre, hvor meget blod vil flyde?

7 sammenligne support ressourcer. Er du måler kommer med 24/7 kundeservice? Er brugsanvisningen let at forstå? Er der ekstra software og web support kan du få adgang til at forbedre din kontrol over dit blodsukker?


        

Udgiv min kommentar