Fantacine.com

Kræft i livmoderhalsen i Graviditet

Kræft i livmoderhalsen i Graviditet


Kvinder, der har haft mange seksuelle partnere, været på prævention i lang tid, lider humane papillomavirus, eller har haft uregelmæssig celleprøve er mere tilbøjelige til at få kræft i livmoderhalsen. Betingelsen kan forekomme hos kvinder før, under eller efter graviditet.

effekter

Ifølge Dr. William Rich, vil en cervikal problem påvirker ikke en graviditet. Det er stadig bedst at tjekke det ud, selv om, og afgøre, om det er kræft.

typer

Når man har med cervikale problemer, bør du gøre test for at udelukke eller diagnosticere invasiv livmoderhalskræft. Dette kan gøres med en colposcopic undersøgelse.

Overvejelser

Hvis du har en præmaligne cervikal tilstand, Dr. William Rich siger du kan vente, indtil barnet er seks uger gammel til at vurdere og behandle det.

Test

For at diagnosticere kræft i livmoderhalsen, skal din læge gøre en biopsi eller kegleoperation. Dette kan stadig gøres på gravid kvinde.

Tidsramme

Det er bedst at gøre biopsier i begyndelsen af ​​andet trimester, fordi der ikke er så meget af en risiko for en abort. Risikoen for en spontan abort i første trimester er omkring 20 procent. Hvis du venter til den tredje trimester, risikerer du at forårsage arbejdskraft med cervikal manipulation.

Behandling

Hvis kræft i livmoderhalsen er diagnosticeret under din graviditet, vil du gennemgå den samme behandlingsforløb som kvinder, der ikke er gravid. Dog vil behandlingen sandsynligvis udskydes til efter den 24. svangerskabsuge. Den tid periode er sat til at sikre, at barnet er modent nok til at blive leveret, hvis nødvendigt.


        

Udgiv min kommentar