Fantacine.com

Hvordan man behandler Poison Oak Med Havregryn

Hvordan man behandler Poison Oak Med Havregryn


En af de mest effektive måder at behandle udslæt, der ledsager eksponering for gift eg anlægget er at suge i en vanilie bad. Ved slibning op havregryn til et fint pulver, og opløse løsningen i din badevandet, kan du opleve lindring fra kløe i flere timer.

Instruktioner

1 Find ud af om du har været i kontakt med gift eg ved at vide, hvordan man korrekt identificerer anlægget. Poison eg er en vinstok, der ofte vokser nær egetræer, og har lignende udseende blade. Disse blade vokser i klynger af tre hele vin.

2 Skyl de udsatte områder af din hud så hurtigt som muligt for at reducere mængden af urushiol - olie på gift egeblade, der forårsager irritation - der vil trænge din hud. Hvis du er i stand til at vaske din hud med koldt vand og sæbe inden for 15 til 20 minutters eksponering, vil din udslæt blive væsentligt reduceret, hvis ikke elimineret.

3 Forbered en lunken bad hjælp kolloid havregryn, som er rullet havre, der er blevet malet til et fint pulver, der let opløses i vand. Brug flere kopper havregryn i badet for de bedste resultater. Vær forsigtig, når klatring i til karbad, da fugtgivende agenter i havregryn kan gøre badeværelse overflader glatte.

4 Tilføj et par håndfulde Epsom salte eller bagepulver til badet for at behandle din gift eg udslæt med havregryn. Dette vil øge effektiviteten af ​​havregryn bad ved at give en længere periode med nødhjælp fra kløe.

5 Soak i karbad for 15 til 30 minutter til at behandle din gift eg med havregryn. Sørg for, at alle udsatte områder af din hud er helt nedsænket i badevandet under hele badet.

6 Pat din hud tør med en blød, ren håndklæde efter du forlader badet. Undgå at gnide huden med håndklæde, som kan forårsage yderligere irritation af huden.

7 Gentag proceduren tre gange om dagen for at behandle din gift eg udslæt. Du kan veksle dine havregryn bade med anvendelser af Calamine lotion til at reducere kløe forårsaget af udslæt i løbet af dagen.

TIPS

  • Du kan lave din egen kolloid havregryn ved at købe havregryn i bulk, og slibe dem til et fint pulver med en kaffemølle eller kværn.
  • Søg læge sundhed straks, hvis udslæt forårsaget af gift eg bliver smittet, eller hvis blærer bryde åbne tidligt.

        

Udgiv min kommentar