Fantacine.com

Kan jeg blive gravid en uge før min menstruation?

Med næsten halvdelen af ​​alle graviditeter i USA uplanlagte, ifølge den amerikanske Graviditet Association, kan præcise oplysninger om en kvindes månedlige cyklus bidrage til at give yderligere indsigt i den reproduktive proces. Trods mange fælles myter, kan kvinder blive gravid på stort set hvilket som helst tidspunkt i deres menstruationscyklus, herunder forud for blødning ugen.

Betydning

Kvinder er frugtbare for omkring 7-10 dage hver måned. Hvis en kvinde er sikker på, at ægløsning fandt sted mindst to dage før den periode, hvor hun ønsker at have ubeskyttet sex, hendes chancer for graviditet er slank, men stadig muligt.

Tidsramme

En typisk menstruationscyklus begynder med menstruation på dag 1, ægløsning omkring dag 14, og starter forfra efter 28 dage, hvis en kvinde ikke blive gravid. Sperm kan leve op til 3 dage i kvindens æggeledere, og den frigjorte æg forbliver levedygtige i op til 24 timer.

Overvejelser

Cycle længder og fertilitet vinduer varierer fra kvinde til kvinde og fra måned til måned. Par skal bruge standard retningslinje på 28 dage til at afgøre, hvorvidt en kvinde er frugtbar.

Misforståelser

Medmindre de kortlægge deres fertilitet skilte, er det umuligt for de fleste kvinder til at fastslå, at der er sket ægløsning. Nogle kvinder kan opleve mavesmerter i løbet af denne tid kaldes mittelschmerz, men anekdotiske beviser kan ikke påberåbes for at afgøre, "sikre" perioder for svangerskabsforebyggende-fri sex.

Advarsel

Par, der ikke ønsker at blive gravide, bør anvende prævention hver gang samleje sker for at forhindre undfangelse.


        

Udgiv min kommentar