Fantacine.com

Hvor meget skal en Pre-Diabetic Youth øvelse?

Ifølge Heather M. Ross, MS, APRN, NP, motion er en vital komponent i en præ-diabetisk barns behandlingsregime. Pre-diabetiske børn har brug for at sætte et mål på mindst 60 minutters daglig aktivitet. Eksperter foreslår, at de bedste aktiviteter er underholdende dem, der fremmer langsigtede tilslutning til programmet (f.eks: sport, gå ture i nye bydele eller endda ved hjælp af en trampolin). Tiny træning sessioner er stor; et par 5- til 10-minutters træning om dagen tilføje op hurtigt til 60-minutters mål.

Definition af præ-diabetes

Ifølge Mayo Clinic ordbogen, præ-diabetes er "en tilstand, hvor blodsukkeret er højere end normalt, men ikke højt nok til at blive klassificeret som type 2-diabetes."

Betydning

The American Diabetes Association konstaterer, at præ-diabetikere er tilbøjelige til at udvikle diabetes - og der er en god chance for, at de allerede er viser nogle af sygdommens invaliderende symptomer.

Identifikation

Pre-diabetes er en forenklet navn for en tilstand af forhøjet blodsukker; afhængigt af den test, der opdages ubalancen henvises læger til at pre-diabetes som svækket glucosetolerance eller forhøjet fasteglucose (IGT / IFG).

Overvejelser

Hvis en læge har diagnosticeret et barn som præ-diabetes, skal barnet testes for type 2-diabetes hvert år efter den oprindelige diagnose.

Advarsel

Børn diagnosticeret med præ-diabetes er ved 150 procent højere risiko for kardiovaskulær sygdom end deres jævnaldrende med normal blodglucose.

Ekspert Insight

Den American Diabetes Association har fastslået, at selv beskedne vægttab (kun 5 til 10 procent af den samlede kropsvægt) går langt i retning af at behandle præ-diabetes.


        

Udgiv min kommentar