Fantacine.com

Sådan diagnosticere en Afvisning Piercing

Sådan diagnosticere en Afvisning Piercing


Den menneskelige krop har en naturlig tendens til at afvise fremmede objekter, herunder målrettet piercinger. Sommetider piercinger kan blive naturligvis smittet, men nogle gange kroppen kan simpelthen afvise piercing, tvinger det ud langsomt og roligt med begrænset irritation. Det er imidlertid vigtigt at diagnosticere en afvisning piercing hurtigst muligt, fordi afvisning piercinger kan føre til en ophobning af arvæv.

Instruktioner

1 Overvåg størrelse piercing hullet. Hvis hullet ser ud til at være at få større, kan dette være et tegn på, at din krop er at tvinge det ud.

2 Bemærk placeringen af piercing. Hvis det viser sig, at piercing er flyttet fra sin oprindelige placering, er din krop sandsynligvis forsøger at slippe af med det.

3 Se på tilstanden af din hud. Rødme eller udseendet af et udslæt er et fælles tegn på afstødning. Huden kan også se ud som det er at blive trukket eller strakt stramt over piercing.

4 Watch for klar væske udledning. En infektion normalt resulterer i puss og ildelugtende udflåd, men klar udledning antyder afvisning.

5 Vær opmærksom på, hvordan piercing føles. Afvisning piercinger er sjældent smertefulde og betændt, men de vil normalt klør.

6 Besøg en licenseret piercing kunstner eller piercing-kyndige sundhedsplejerske, hvis du mener, at din piercing kan afvise. En professionel vil være i stand til at bekræfte en diagnose og hjælpe dig handle i overensstemmelse hermed.

TIPS

  • Alle piercinger kan afvise, men overfladen piercinger, ligesom naval og øjenbryn piercinger, har typisk en højere tendens til at gøre det.
  • Må ikke rabat muligheden for en afvisning af piercing, bare fordi du har haft det i nogen tid. Piercinger behøver ikke at være nye for for din krop til at afvise dem. I nogle tilfælde har afviser piercinger blevet diagnosticeret måneder og endda år efter piercing.
  • Undgå billige smykker, da det er mere sandsynligt, at blive afvist.
  • En afvisning af piercing kan være nødvendigt at blive fjernet, eller du kan være i stand til blot at bytte dine smykker til noget bedre. Se en piercing professionel for deres mening, før du fjerner din piercing.

        

Udgiv min kommentar