Fantacine.com

Sådan Stop Bruxism tænderskæren

Sådan Stop Bruxism tænderskæren


Bruxism er en ufrivillig tænderskæren og slibning af tænderne. Det sker, mens du er vågen eller sover, og kan forårsage skader på dine tænder og kæbe. Almindelige symptomer omfatter kæbe smerter og stivhed, hovedpine og følsomme tænder. Stress og andre følelsesmæssige forstyrrelser, såsom angst og depression, er vigtige bidragydere til problemet, som er dårlige arbejdsstillinger og kæbe forskydning. Flere behandlinger kan reducere og stoppe bruxism, og lindre smerter forbundet med sygdommen.

Instruktioner

1 Øv at være opmærksom på, når du knytter dine tænder, når du er vågen. Når du opdager, at du er knyttede, åbne munden i en bred gabe at strække kæbemusklerne.

2 Stræk din nakke og skuldre med hoved vipper og hoved rotationer. Strækker musklerne i nakken kan lindre tæthed i kæben, ifølge Børne Health.

3 Bær en over-the-counter bid vagt, når du sover. Disse apparater er tilgængelige i de fleste større kiosker og kan forhindre dig i at slibe dine tænder ved at holde din ryg tænder fra at røre, mens du sover.

4 Kontakt din tandlæge for en mund vagt eller dental skinne. Disse apparater er custom-fit til dine tænder og forebygge tænderskæren ved at holde din ryg tænder fra rørende.

5 Kontakt en specialtandlæge til at rette din bid. Sætte kæben og tænderne tilbage i korrekt justering kan helbrede din bruxism.

TIPS

  • Kontakt din læge eller tandlæge, hvis du oplever alvorlige hovedpine eller svære smerter i nakken, kæben og skuldre.
  • Bruxism kan skade emaljen på tænderne, der forårsager huller i tænderne og andre problemer. Børste og tandtråd regelmæssigt og have regelmæssige dental checkups til forebyggelse og bekæmpelse af skader forårsaget af bruxism.

        

Udgiv min kommentar