Fantacine.com

Hvid eddike sundhedsmæssige fordele

Inkluderet i fødevarer i århundreder, hvid eddike, en naturlig kilde til destilleret eddikesyre, giver væsentlige og betydelige sundhedsmæssige fordele, når indtages i moderate mængder. Udokumenterede tal viser eventuelle yderligere forbløffende fordele, herunder at forbedre optagelsen af ​​calcium, og modererende type 2-diabetes og endda nogle kræftformer.

Typer af Eddike

Eddike kommer til markedspladsen i flere varianter. Fermentering kulhydrater gør eddike. Hvis der anvendes æbler for kulhydrater, det gør cider eddike. Hvis der anvendes røde druer, processen frembringer rødvinseddike. Hvis nogen farvet (eller uren) eddike destilleres, så bliver det hvid eddike.

Eddikesyre

Den primære forbindelse i hvid eddike er eddikesyre, som er en mild syre, der kan bringe de smag i mange fødevarer samtidig give sundhedsmæssige fordele for mange, især ældre kvinder med calcium behov. Eddikesyre kan produceres kunstigt ved hjælp af specielt dyrkede bakterier, meget gerne i vin og ostefremstilling.

kost Fordele

Hvid eddike tilføjer en vidunderlig gejst til mange fødevarer, og kan erstatte flere fedtholdige ingredienser. Lav coleslaw med eddike i stedet for mayonnaise. Mayonnaise indeholder en masse fedt, mere end folks kost behov. Eddike kan pynte mange fødevarer lige så godt som andre krydderier. Spring ketchup, med sin ekstra sukker, for lavt kalorieindhold eddike. Dermed reducerer du både kalorier og fedt og gøre din kost sundere.

Absorption af grundlæggende Mineraler

Hvid eddike kan hjælpe kroppen i absorptionen af ​​essentielle mineraler. Især kan det potentielt være meget nyttigt at kvinder, der ikke absorberer nok calcium til at holde deres knogler sunde. Hvis nogen ikke kan fordøje mælkeprodukter, så calcium skal komme fra en anden kilde. Alternativet til mejeriprodukter til calcium er en konstant diæt af bladgrøntsager. Et antal af disse planter har forbindelser, der gør det sværere at optage calcium. Et par streger af eddike eller vinaigrette, der indeholder eddikesyre, kan hjælpe med at modvirke forbindelser, der gør det sværere at optage calcium.
Der er en anden effekt, der netop nu er ved at blive undersøgt, men med ingen afgørende videnskabelige beviser: Eddikesyre kan genskabe en balance i fordøjelsessystemet, bremse den hurtige absorption af fødevarer med højt raffinerede kulhydrater.

påståede fordele

Selv om der ikke er noget videnskabeligt bevis for disse påstande, nogle mennesker tror, ​​at hvid eddike kan også hjælpe højt blodtryk og bekæmpe kræft. Folk, der tror, ​​at hvid eddike kan hjælpe med at reducere højt blodtryk tyder på, at hvid eddike kan være et sundere alternativ til høje fedt og kolesterol krydderier ligesom mayonnaise eller ranch dressing. Mange hævder, at bruge hvid eddike regelmæssigt forebygger og selv bremser visse andre sygdomme, herunder fordøjelseskanalen kræftformer. Årsagen kan være, at hvide eddike saldi fordøjelse mod skader af raffineret sukker og hvide mel i vestlige kost.

Sundhedsmæssige fordele for mennesker med diabetes

Der er undersøgelser fra Applied Nutrition and Food Chemistry ved Lunds Universitet i Sverige, der tyder på hvid eddike kan være i stand til at hjælpe mennesker med type 2-diabetes kontrollere deres blodsukker. Eddike kan hjælpe inaktivere fordøjelsesenzymer der bryder fødevarer til sukker. Begrænsning af fordøjelsesenzymer betyder aftagende optagelsen af ​​sukker i blodbanen. Dette forhindrer pludselige spidser i blodsukkeret.


        

Udgiv min kommentar