Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre Breathing Kapacitet

Hvordan man kan forbedre Breathing Kapacitet


Som du alder, dine lunger bliver mindre effektiv med behandling af luft og din vejrtrækning kapacitet mindskes. Heldigvis kan du bekæmpe aldringsprocessen og forbedre din vejrtrækning kapacitet med sund levevis og specifikke øvelser. Større lungekapacitet betyder bedre cirkulation og mere effektiv vejrtrækning. Selvom du ikke kan gøre lunger større, ifølge Scientific American, kan du gøre dem mere effektive. Ved at forbedre din vejrtrækning kapacitet, vil du have mere udholdenhed og vil generelt føler sig bedre.

Instruktioner

1 Rygestop så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere skader på dine lunger og vejrtrækning kapacitet. Røgtobak reducerer lungekapacitet og kan føre til kræft, emfysem og andre alvorlige sundhedsproblemer. Rådfør dig med en læge for at udvikle en nikotin ophør program, der er rigtige for dig.

2 Øvelse mindst fem dage om ugen i 45 minutter eller mere, medmindre din tilstand forhindrer dig. Løb, gåture og svømning tilskynde blodgennemstrømning og dyb vejrtrækning.

3 Styr din vejrtrækning med dybe åndedrag øvelser. Tag i luft gennem næsen, udlejning dit mellemgulv og lavere brystet ekspandere med luft. Hold vejret og slip den gennem rynket eller spidsede læber, langsomt. Du kan gøre dette, mens du kører, sidder eller endda liggende. Før og efter du motion, for at arbejde med disse dybe indåndinger øger blodcirkulationen.

4 Spil en blæseinstrument, der kræver blæser på et Rør og mundstykke til at producere lyd. Du behøver ikke at vide en masse om musik eller endda bekymre sig om at lyde godt, men blæser ind i en trompet eller andet horn er god øvelse for dine lunger, og kan føre til bedre vejrtrækning kapacitet.

5 Kontakt en læge for en generel helbredsundersøgelse og bryst scanning eller røntgenundersøgelse at bestemme sundheden for dine lunger. Selv hvis du ikke ryger, er det muligt at have vækster, infektioner eller andre problemer med din lunge, der forårsager en formindsket vejrtrækning kapacitet.


        

Udgiv min kommentar